Cola minipush fra Diplom-Is

Det dukker stadig opp produkter med colasmak i varehandelen. Som dere vet kom det colagele i fjor vinter, den har vi forøvrig gjenkjøpt mange ganger, og her for litt siden fant vi denne esken med Cola minipush fra Diplom-Is i frysedisken på butikken.

Cola minipush

Esken inneholder 6 små pushis, altså saftis, med colasmak, og jeg må si jeg likte det snertne formatet.
Ser at det har kommet mange ulike minivarianter fra Diplom-Is denne sesongen. Veldig bra, gleder meg til å skrive om flere av dem.

Colais 2 stk

Enhetene er tildekket med et forseglende cover på toppen, og begge mine små smakere måtte ha hjelp til å fjerne det. Det satt ganske hardt. Men så åpenbarte altså colaherligheten seg, og jeg syntes fargen et øyeblikk minnet om pepperkakedeig. Måtte glise litt for meg selv. Men det smakte definitivt ikke pepperkake. Her var det ren og gjennomgående colasmak.

Isen løsnet ganske fort fra pappen og var lett å dytte oppover etter hvert som man spiste.

Colais flaten

Mener forresten bestemt å huske at Diplom-Is hadde en slik pushis-variant med colamsak i salg for noen år siden? Men da i løssalg som småis, ikke i pakke? Er det flere som husker det, eller tar jeg fullstendig feil nå?

For meg ble dette for syntetisk, klissete og søtt. Men så er trolig heller ikke jeg i målgruppen for produktet. Mine små medhjelpere i smakspanelet mente nemlig enstemmig at disse var veeeldig gode og at vi måtte kjøpe dem mange flere ganger når det ble sol. Ja, da er det vel bare å vente på godværet igjen da.

Colais i hånd

Er det flere som har smakt disse små colaisene? Og hva synes dere? Har de kommet for å bli, eller blir det med en sesong?

Gjenkjøp: Ja, skjønt ikke til meg

Consuming_s

6 thoughts on “Cola minipush fra Diplom-Is”

  1. Nå har mini (1 år) oppdaget gleden med saftis og, så vi er glade for alle mini-varianter som finnes. Skal prøve denne! 🙂

  2. Det fantes noe som lignet for rundt ti år siden – da på størrelse med den “vanlige” Solo-isen. Det ble også solgt jordbæris av samme type, men de sluttet med disse etter et år eller to. Jeg mener å huske at colaisen holdt seg lenger i Norge, mens jordbærisen fortsatt eksisterte på en enslig campingplass i Nord-Sverige et par år etter den forsvant her.

    1. Hvis den bare eksisterer på den ene campingplassen, er det vel grunn til å undre seg litt over holdbarhetsdatoen etter hvert?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.