Chocolate Chip Cookies fra Møllerens

Er det noen av dere som har forsøkt Manuelas Chocolate Chip Cookies fra Møllerens?
Kakemiksen kom i butikkene rett etter påske og vi har allerede bakt den to ganger. 🙂

Manuelas chocolate chip cookies fra Møllerens
Dette er som dere ser klassiske lyse cookies med sjokoladebiter. Esken inneholder en pose kakemixpulver og en pose sjokoladebiter, -eller chocolate chips hvis man er litt internasjonal. Man skal kun tilsette smør og melk, og det passet meg helt perfekt. Liker når det er så lettvindt!

Manuelas chocolate chip cookies fra Møllerens pakkens innhold

Som dere ser er det trinnvis beskrivelse av framgangsmåten på baksiden, så her skal det litt til å feile.

Manuelas chocolate chip cookies fra Møllerens baksiden
Man starter med å piske 100 g romtemperert smør til det er hvitt. Det tok ikke mange minuttene med håndmixeren. Så tilsettes cookiemiksen sammen med en halv dl melk, og alt blandes godt sammen. Når røren, eller deigen om du vil, er klar, tilsettes de små sjokoladebitene. Jeg valgte å røre dem forsiktig inn med en slikkepott så de ikke skulle knuses.

Manuelas chocolate chip cookies fra Møllerens kakedeig

Her er deigen klar for overflytting til stekebrettet. Og dere, jeg må bare fortelle at dette er en av de beste kakedeigene jeg har smakt på lenge! Det minnet veldig om deigen man kan lage lyse julekaker av, og jeg hadde virkelig ikke hatt problemer med å spise opp alt i hele bollen. Jentene mine var helt enige med meg, og mente det det var den beste kakedeigen i hele verden og verdensrommet! Vel, man kan selvfølgelig ikke maule opp all deigen, så vi måtte nøye oss med noen småsmaker.

Så skulle deigen fordeles på platene og steke i 12-14 min. Jeg brukte faktisk to plater og fikk 18 cookies totalt. Antallet avhenger selvfølgelig av størrelsen på hver deigtopp. Hvis man ønsker tynnere cookies kan man trykke ned deigtoppene, men jeg synes det er godt at de er litt bløte i midten. Da kjenner man så godt igjen den gode smakstendensen fra deigen.

Manuelas chocolate chip cookies fra Møllerens emner klare til steking

Manuelas chocolate chip cookies fra Møllerens ferdig stekte

Vel, da var det bare å nyte.

Manuelas chocolate chip cookies fra Møllerens close up

Dette er ganske klassiske lyse cookies. Smaken er ikke revolusjonerende, men trygg, kjent og kjær. De er ikke for søte, men passet perfekt sammen med sjokoladebitene. Synes faktisk det var en ganske raus mengde sjokoladebiter med i pakken, og de smaker ikke så mørkt som jeg hadde trodd da jeg så dem. Og siden sjokoladebitene småsmelter litt under steking var de nydelige og litt flytende å bite i når kakene kom rett fra ovnen. Jentene mine ble superbegeistret, og det er selvfølgelig mye av grunnen til at det allerede har blitt gjenkjøp av disse.

Manuelas chocolate chip cookies fra Møllerens på fat

Begynte forøvrig å tenke på en ting da jeg snek til meg små smaksprøver av deigen. Hvorfor selges ikke slike pølser med ferdig kakedeig i butikkene her til lands? Slike man bare kan skjære i tykke skiver og steke opp til cookies? Mmm, er sikker på at hvis denne deigen fantes i det formatet hadde jeg kjøpt en pakke og spist rå. Kanskje det var en ide til Møllerens for neste lanseringsvindu? 😉

Vel, her var vi åpenbart veldig fornøyde, og jeg lover at det blir mange gjenkjøp.

Er spente på om noen andre har testet denne miksen?
Og ehhm, er det flere som liker å smugspise kakedeig?

Gjenkjøp: Ja

Consuming_s

12 thoughts on “Chocolate Chip Cookies fra Møllerens”

    1. Ha-ha, til frokost blir det nok litt overkill med kakedeig for meg, men gjerne litt utpå dagen. God helg! 🙂

  1. Har vurdert det flere ganger, men kjenner jeg meg selv rett, så kommer jeg bare til å spise meg kvalm på deigen.;) Jeg elsker kakedeig, og når jeg har laget cookies eller brownies med “cookiedough-lokk” på, så havner mye deig i magen min før den brukes til det den skal.:) Og jeg spiser til jeg er kvalm… Hver gang…:P Heldigvis har jeg ingen små jeg må være et godt forbilde for.;) Og ja-takk til ferdig kakedeig!:D

  2. Etter å ha lest meg grundig gjennom nærmere 47 sider kan man trygt si at jeg har blitt en fast leser. Jeg liker så godt variasjonen på produktene du tester, og at du er så nøye når du kommer med tilbakemeldinger. Bildene er med på å gi meg lyst (evnt. stå over) produktene, og det er langt mer troverdig enn masse tekst som en må lese gjennom. Jeg forstår godt at du har mye jobb med bloggen, men ettersom du stadig avslutter innleggene der du henvender deg til oss lesere, så tenkte jeg å komme med noen ønsker og tips til produkttesting. Noe er nytt, mens noe har jeg rett og slett ikke turt å teste enda. Jeg krever eller forventer ingenting, men håper du tester om du har mulighet! Her er uansett en liten liste;

    – Byggrynslunsj og byggrynsgrøt fra Fjordland
    – Maarud fettredusert popcorn (http://www.maarud.no/produkter/micropop-50-mindre-fett/)
    – Lakrissjokoladene Nero og Draumur
    – Nye IFA med tre salte varianter (Supersalt)
    – Isboksene Dugg (Hennig Olsen) og ellers andre single isnyheter (kanskje en isguide?)

    Ha en god helg!
    – Madelén.

    1. Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en slik grundig og utfyllende kommentar. Alltid veldig hyggelig med slike tilbakemeldinger. Ja, jeg bruker mye tid på bloggen, det går fort en time pr innlegg når jeg inkluderer smaking og ikke minst bilderedigering. Men synes selvfølgelig det er veldig moro, ellers hadde jeg ikke holdt på med den i en hektisk hverdag.

      Takk for tips og ønsker ang produkter jeg bør teste. Posen med IFA har jeg liggende her, har sikkert hatt den i 3 uker uten å åpne. Og det er ikke det eneste produktet som står i kø. 🙂

      God helg!

      Hilsen Ingvild

  3. Har ikke forsøkt denne, men et tips med cookie deig generelt er å trille den til en pølse selv (fordel den utover i en lang rems plastfolie og form mens den er i folien). Da kan du ha den i frysen og skjære av kjeks etterhvert som du trenger. Veldig greit å ha klart hvis man plutselig får gjester eller man vet at man ikke bør spise 18 kjeks på en gang.. 😉

    1. Ahaaa, det var jo et veldig godt tips! Fantastisk, visste ikke at man kunne fryse hjemmelaget kakedeig engang jeg. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.