Supergrill fra Gilde

Siden våren har kommet og grillsesongen så smått er i gang, må jeg komme med en liten pølsepost. Grillpølsepost faktisk. Husker dere innlegget fra da jeg var på besøk hos Nortura (her)? Da smakte vi blant annet Gildenyheten Supergrill med knekk! Og her om dagen spiste vi pølsene hjemme også.

Supergrill fra Gilde

Her er den i disken hos Kiwi:

Supergrill i disk

Dette er faktisk den kjente og kjære grillpølsa fra Gilde, men med skinn! Samme innmat som i vanlige grillpllser, men siden farsen er stappet inn i pølseskinn får jo pølsa ordentlig knekk. Akkurat som disse andre spesialpølsene som finnes i massevis av ulike smaker.

Supergrill fra Gilde 3

Selvfølgelig ble det regn akkurat den dagen vi skulle ha dem her hjemme, så vi tok dem i panna. Smakte akkurat like godt, men jeg tror det hadde vært lurt å snitte dem litt før steking. Det glemte vi i farten, og dermed sprakk noen av pølsene litt. Ingen krise det altså.

Supergrill fra Gilde i panna

Smaken på pølsene er som lovet veldig tadisjonell. Barna mine syntes det var veldig godt og spiste som bare det.
Skulle selvfølgelig ta bilde av ei av pølsen i lompe til dere, men glemte det i farten da vi satte oss for å spise. Jaja, de fleste kan vel tenke seg hvordan ei pølse i lompe ser ut. 😛

Gilde pølser

Og når vi er inne på pølsenyheter så må jeg igjen tipse om den andre pølsenyheten jeg skrev om i Norturainnlegget. Den som heter Groovy Chicken and Pork. Det er ei pølse med 50/50 kylling og svinekjøtt. Den er krydret med Chimichurry og var veldig god. Den kommer i butikken snart – bare å glede seg folkens. Det gjør jeg.

Groovy Chicken and pork
Pølse på grillenBilde fra Gilde

Så, hva tenker dere om grillpølse med skinn og knekk da folkens?
Og er dere i gang med grillsesongen?

Gjenkjøp: Helt sikkert

Consuming_s

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.