Pastasaus med Aubergine & Squash fra Ica Selection

Dere husker kanskje innlegget jeg skrev om pastasaus med Ricotta & Parmesan fra Ica Selection for noen uker siden? Vel, her om dagen smakte vi et annet glass i samme serie; nemlig Pastasaus med Aubergine & Squash.

Selection

Lekkert glass, og sausen skal være produsert i Parma i Italia. Nice!
Det luktet svakt av grønnsaker da jeg åpnet lokket, og jeg likte den litt skarpe fargen.
Framgangsmåten blir den samme som forrige gang, jeg blandet altså sausen med kyllingkjøttdeig slik at det skulle bli litt mer mat i måltidet.

Selection 2

Som dere ser var det bra  med biter av både aubergin og squash.

Selection 3

Denne sausen ga en litt annen smaksopplevelse enn den forrige varianten fra Ica Selection. Jeg synes den smakte helt okay, men jeg likte den forrige bedre. Denne var mild og fin, og smakte ganske klassisk pastasaus med grønnsaker. Jeg klarte ikke å kjenne igjen den spesifikke smaken av verken aubergine eller squash, men synes det er litt underordnet så lenge totalsmaken er okay. Kanskje var den litt svak? Klarer ikke bestemme meg helt. Den var heldigvis ikke for salt – må gi stort pluss for det. Videre var det overraskende bra med grønnsaksbiter, og jentene mine var overbeviste om at alt var paprika. Helt greit det, sausen gikk uansett ned på høykant. Er egentlig ikke så rart. Den milde fine konsistensen var veldig barnevennlig. Og nettopp derfor blir det sikkert gjenkjøp her også – kanskje sammen med Lumaconipastaen jeg skrev om i forrige innlegg? Den har vi nemlig spist opp for lengst. 😛

Selection 4

Noen av dere som har smakt denne sausen?

Gjenkjøp: Jada

Consuming_s

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.