NonStop i rødt, hvitt og blått

Okay, siden bildet jeg postet på Instagram av jubileumsutgaven av NonStop fikk så mange flere likes enn forventet i påsken, får jeg legge ut en liten post om den her også. (Vet jo at ikke alle som leser bloggen er på Instagram.) Se så artig!

NonStop i rødt hvitt og blått

Hurra – hvilket herlig syn! Moro at grunnlovsjubileet gir oss ny farge på snop. 😛
Fant den faktisk på Nille tirsdag i påskeuken, og ble selvfølgelig umiddelbart begeistret. Kjøpte ikke med meg en pose, men angret litt med en gang jeg kom hjem. Jaja, plutselig er den nok å få tak i overalt. Kanskje allerede i dag.

Da er det i hvertfall ingen tvil om hva vi skal pynte kakene med til 17. mai!
Hva synes vi da folkens?

Consuming_s

20 thoughts on “NonStop i rødt, hvitt og blått”

  1. Oi!:D De blå smaker sikkert myyye bedre enn alle andre.;) Det mener jeg i allefall om de i M&M-poser fra utlandet.:)

  2. Hei!
    Kan jeg spørre om i hvilken Nille butikk du fant disse? Har vært på fire ulike butikker men ingen har de. Trenger de til en konkurranse jeg har tenkt til å være med 🙂 Vil også si at jeg er kjempefan av bloggen din 🙂 Hilsen Tommy

      1. Jeg fant de på Liertoppen 🙂 ! Der fant jeg også Mars, Milkyway og Bounty som sjokolademelk, tenkte du ville ha tips om det 😉

  3. Hva smaker de? Vet jo at de vanlige har bringebær, eple, sitron, vanilje og appelsinsmak. Mørke nonstop antar jeg?:)

    1. De smaker vanlig mørk NonStop. Den røde er lik den originale røde, men jeg klarer ikke identifisere smaken på de andre to fargene. Og det står ikke på posen.

      1. Da har jeg og mamma prøvesmakt.:) Konklusjonen er: De røde er bringebær sånn som vanlig, de hvite er vanilje, og de blå er blåbær.;) Likte veldig godt blåbærsmaken på de blå.:)

  4. Herlig påfunn – tommel opp til Freia! 🙂 Det er nesten litt rart at ingen har tenkt på dette før.. Selv om det står “begrenset opplag”, håper jeg at dette er noe som vil komme hvert år fremover, som et sesongprodukt. Jeg tror nemlig at det er mange som vil synes at det er stor stas nå i tiden rundt feiringen av grunnlovsdagen 🙂 (Siden dette er første gangen jeg kommenterer på bloggen din, må jeg bare få føye til at jeg er en stor, stor fan! Jeg jobber på en bensinstasjon, og hver gang vi får inn produktnyheter, tenker jeg på hva du har skrevet om dem her på bloggen. Ha en riktig fin helg :))

    1. Hei, og takk for hyggelig tilbakemelding. 🙂 Ja, vi får virkelig håpe det blir gode salgstall så de kommer tilbake hvert år. Krysser fingrene.
      Og tips meg veldig gjerne om nyheter – er jo mye jeg ikke oppdager selv. God helg! 🙂

      1. Det er mulig du allerede har fått det med deg, men Tine lanserer tre nye drikkesmoothier nå under vårslippet; Gode greier 1, 2 og 3. De skal visstnok være uten konsentrat og bestå av 100 % naturlige ingredienser. Vi fikk inn variant nummer 1 i går, og fargen var i hvert fall knallrød og fin 🙂 Jeg ser forresten nå at de har skrevet litt om dem på hjemmesiden sin.

        1. Ja jeg så det på hjemmesiden til Tine i går faktisk – men takk for tips. Gleder meg til å smake. Har vært på leterunde nå nettopp, men sørgelig lite nyheter var satt fram.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.