New Energy Nøttebar fra Nidar

Da var ferien over, og jeg har selvfølgelig smakt litt nyheter i påsken også. En av dem var denne sjokoladen; New Energy Nøttebar fra Nidar. (Fant den på Statoil for dere som lurer.)

New Energy nøttebar

New Energy nøttebar åpnet

Dette er altså en sjokolade med masse nøtter, nærmere bestemt cashew og hasselnøtter.
Ja, det burde jo bety masse ny energi det. 😉
Den har også litt crisp og karamell, og med alt dette innpakket i sjokoladetrekk, kan man definitivt si at potensialet er tilstede.
Jeg er veldig glad i den klassiske New Energi, så selvfølgelig var jeg spent før testing.

New Energy nøttebar fra Nidar

Som dere ser på bildet, var denne ganske så spekket med nøtter og crisp. Faktisk ble det litt mye nøtter for meg. Den kjentes ganske lett vektmessig, og den var mjuk og fin å bite i, men samtidig virket den både tett og litt stappet. Jeg skulle ønske jeg hadde kjent litt mer til karamellen som er nevnt på emballasjen, da hadde den trolig vært noe mindre tørr. Smaken var helt okay den altså, men den skilte seg ikke spesielt ut. Det ble for anonymt. Synes den minnet om en eller annen vanlig sportsbar, og jeg synes helt klart den originale New Energyen smaker bedre. Den har mer særpreg. Men for all del, alt til sitt bruk. Vanlig New Energy kjøper jeg som kose-seg-sjokolade, ikke som en sportsbar, mens denne definitivt var noe jeg kunne valgt etter trening. Altså har de to ulike bruksområder.

new energyer

Nja, det blir antagelig ikke gjenkjøp av denne for meg. Men jeg blir ikke overrasket om mange liker den. Skal vi gjette at den varer en 3-4 år?

Noen flere som har smakt?

Gjenkjøp: Nei

Consuming_s

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.