Happy Cola fra Haribo

Må bare skrive en bitte liten post om disse små Happy Cola fra Haribo. De må da være ganske nye? Kom de i februar? Er ikke helt sikker faktisk.

Happy Cola

Uansett når de kom så var da dette noen fantastisk gode Colaflasker. Kjøpte dem egentlig ikke til meg selv, tenkte på barna da jeg puttet posen i handlekurven, men jammen falt de i smak hos meg også gitt. Så det som står på posen; “kids and grown-ups love it so” stemmer perfekt!

Happy Cola fra Haribo

Som dere ser er det hvitt skum på baksiden, colagele foran og i midten en bitteliten flytende kjerne. Og så var de så mjuke og ferske! En av jentene mine mente at disse var akkurat som krokodiller, bare at i colaflasker! ♥ Spørs om det må bli noen sånne når påskeeggene skal fylles.

Happy Cola fra Haribo 1
Er det flere som har falt for disse?

Gjenkjøp: Jaaa

Consuming_s

9 thoughts on “Happy Cola fra Haribo”

  1. Har ikke lagt merke til de i butikken, men jeg blir fristet. Slett ikke dumt å kombinere en klassiker som colaflasker med hvitt skum.

  2. De er nye, kom på nyåret – til Meny i alle fall. Syns de er kjempegode – syrlig og frisk cola smak. Og ikke minst et innovativt “sukkervare”-produkt… I en tid der det meste handler om inflasjon i platesjokolader og uendelige utvidelser av gamle “trauste” varemerker… Tommelen opp for Haribo !

  3. Jeg har bare sett posen og ikke tenkt noe videre over at det kanskje er noe ordentlig nytt, men jeg ser jo at jeg må smake disse! Elsker Haribos colaflasker!

  4. Åååh, de så gode ut! Elsker både colaflasker og skum, så disse blir nok en fulltreffer for meg! 🙂 Ønsker deg en super påske! 🙂 Jeg digger bloggen og gleder meg til hvert innlegg! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.