BigOne Grilled Steak fra Stabburet

På tide med en pizzapost!
Ser det er veldig mye reklame for denne på TV om dagen: BigOne Grilled Steak fra Stabburet.
Jaja, så fikk vi smake da.

BigOne pizza

Produsenten beskriver BigOne New York Grilled Steak som en amerikansk pizza med masse grillet biff, mild løk og søt grillet paprika. Sammen med den fyldige tomatsausen og deres knallgode osteblanding blir det en biffpizza med overlegen smak. – Hørtes jo spennende ut det!
Her er den, klar til steking:

BigOne pizza frossen

Og her er den ferdig:

BigOne pizza ferdig

Da var det bare å dig in….
Hmm, greit nok, men vi ble vel ikke kjempeimponerte over denne. Det må jeg ha lov til å si.
Fyllet var veldig skjevt fordelt, noe som selvfølgelig kan være min egen skyld – hvis jeg brukte for lang tid på å få den hjem i fryser’n. Men som dere ser er altså kjøttet veldig konsentrert i klynger. Videre synes jeg den klassiske BigOne pleier å ha bra med ost, og derfor virket den noe beskjedene ostemengden her litt stusselig.

Bunnen var god – den smakte klassisk BigOne. Luftig og fyldig. Fyllet var også OK, men egentlig litt for sterkt for oss. Og da mener jeg både barna og meg selv. Når jeg hadde svelget unna den første biten kjente jeg en brennende peppersmak, og den vedvarte når jeg fortsatte å spise av stykket mitt. Et av barna mente at det stakk på leppa og jeg må si meg litt enig. Kjøttet smakte forsåvidt greit det, selv om det ikke kjentes særlig grillet. Det var saftigere enn forventet, men smaken forsvant liksom litt for meg i pepperet. Det samme gjaldt egentlig resten av fyllet også. Jeg ble dermed sittende igjen med følelsen av at dette var mer en gutteungdomspizza enn noe for oss. Så dere som evt. sitter i et studiekollektiv og leser dette; løp og kjøp. 😛

IMG_4294

Det blir altså ikke gjenkjøp av denne pizzaen for oss, men jeg lurer selvsagt veldig å hva dere syne som den?
Noen som har fått den som favoritt?

Gjenkjøp: Nei

Consuming_s

3 thoughts on “BigOne Grilled Steak fra Stabburet”

  1. Jeg er imponert over at Stabburet har klart å lage en pizza som smaker ingenting. Ingen krydder, bare litt blaut deigsmak. Den grillede paprikaen smakte jo bare vassent.

  2. He he, mulig gutta mine hadde likt denne…uten paprikaen da… Jeg holder meg til tripple cheese når det gjelder sorten….ost altså…overlegen kjøtt 🙂 God helg:)

  3. Jeg er nok i målgruppen for denne pizzaen, men jeg likte den ikke i det hele tatt. Den ser ganske god ut, men med vassen paprika og lite smak ellers , ble ikke pizzaen spist opp. Desverre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.