Røffe Rifler Grillet ost & løk fra Maarud

Nå var det på høytid med et snacksinnlegg igjen folkens. Jeg har jo tidligere skrevet om Røffe Rifler Max Paprika og med Jacks Pepperbiff, og nå har vi smakt på varianten med Grillet Ost & Løk. Her er den:

Røffe rifler

Synes det bigale flaket utenpå på posen er litt kult.

Røffe rifler grillet ost & løk
Konsistensen på disse er som de andre Røffe Riflene – ganske grove, med dype riller. Og de knaser bra når flaket brekker.
Smaken er ikke som jeg hadde forestilt meg. Jeg hadde sett for meg nok en ordinær variant av ost og løk, og det er jeg faktisk ikke så glad i. Liker ikke når det der tydelige, hvite løkpulveret dominerer. Men dette her var skikkelig godt! Det mninnet meg faktisk veldig om grillchipsen med jeg likte så godt sommeren 2010! Innlegg her.
Smaken er ganske fyldig, litt løksøt og man kjenner igjen noe av denne syltede følelsen i munnen når man tygger. Kan tenke meg at det passer ypperlig ved siden av grillmat, bare å glede seg til sesongen starter. Jeg kjente ikke så mye til ostesmaken, bare grillingen, he-he. Helt greit det.

Røffe rifler 2
Ble jammen positivt overrasket her altså. Jeg fikk posen tilsendt fra Maarud sammen med de andre variantene, men har ikke åpnet den før nå nylig. De andre to fristet meg mye mer. Ah, så feil kan man ta. Jeg kan like gjerne kjøpe denne igjen som den med paprika.
Fint når man blir overrasket den veien og ikke motsatt.

Antar at flere av dere har smakt på denne nå – den har jo vært i butikk en måned allerede.
Hva synes dere? Fleser som fikk assosiasjoner til grillchips?

Gjenkjøp: Yes 😛

Consuming_s

8 thoughts on “Røffe Rifler Grillet ost & løk fra Maarud”

  1. Så gøy! Jeg liker heller ikke Ost og løk potetgull, men kanskje jeg liker denne da 😀 Synes jo grillsmak er supergodt 😀

  2. Jeg elsker denne, pepperversjonen derimot var skikkelig skuffende.
    Jeg må nok innrømme at vi har tygd oss gjennom litt for mange poser av ost og løk-versjonen. *rødme*

    1. Åå stakkars liten. Ja da skjønner jeg at du styrer unna. Men da har du i hvertfall noe å glede deg til når han begynner med annen mat 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.