RJ’s lakrisstenger

Disse smakte jeg for lenge siden, fikk dem tilsendt fra Lime Nordic, men kom aldri så langt at jeg skrev noe innlegg om dem. Har videre hele tiden innbilt meg at jeg bare kunne kjøpe dem i kiosker, har jo sett dem hos Deli de Luca, men se det – de har dem jo på Meny også! Nice.

RJ's Licorice log

Som dere vet er jeg ingen stor lakriselsker. Holder meg i hovedsak til salt lakris eller til lakrisgele. Men når man har lakriselskere på besøk, ja folk jeg rett og slett vil kalle eksperter, passert det veldig bra å ta en ekstra liten test og la dem uttale seg.

Tenkte det var greit å dele opp stengene i biter så alle kunne få. Stengene var mjuke og fine å skjære i. Den med choc har en tjukk kjerne av sjokolade, og gulp, -den minner nesten om sånne hundegodbiter….  Små treats. 😮

Først testet gjestene RJ’s Natural Licorice Log

natural 2

-Mmmmmmm, kjempegod, sa Dagny. -Mykere enn Panda, helt fantastisk!
Alle testerne var enige i at dette var en skikkelig god lakris! Den er litt mild, og smaker sånn skikkelig lakris. Ekte lakrissmak!!
-Smaker dyr lakris, sa Linn – den beste lakrisen jeg har spist på lenge! Kan godt kjøpe mange av disse her, fortsatte begge.
Denne er altså bedre enn Panda og Kick og alle de andre ingen kan navngi i øyeblikket, men mer lik Panda enn Kick hvis man måtte velge.
Den er søt, ikke salt, -det mente de var et viktig poeng å få fram. (Ja nettopp derfor var jo ikke jeg så begeistret….)
Litt krysning mellom Panda og Kick, sa Kjetil. Hang ikke i tennene sånn som Panda, skjøt Linn inn. -Jo, den henger litt i mine tenner, mente Kjetil. Uansett så var de fire ekspertene helt enige i at dette var en enestående god lakris som de veldig gjerne kjøper mer av. Veldig festlig å se så ekte nytelse og lakrisglede rundt bordet! 🙂

vanlige biter i skål

Så er det tur for RJ’s Licorice Choc Log. Det blir litt som å hoppe etter Wirkola, men de er klare for å teste.

Licorice Choc Log 2

Litt smakløs, alt for lite lakrissmak, alt for mye sjokolade, var det enstemmige førsteinntrykket.
-Jeg kommer ikke til å kjøpe denne, sier Dagny. Hun skyller munnen en gang før hun tar en ny bit bare for å sjekke om det kan henge igjen for mye fra den forrige lakrisen. Men det hjalp ikke. Den var en skuffelse, og hun kom ikke til å kjøpe den igjen.
-Alt snop er godt, sier Kjetil. Men ekspertene mener oppsummert at dette ble for lite lakris og for mye sjokolade. Ingen gjenkjøp.

Bjarte, som egentlig ikke er så glad i lakris, sa den luktet lakris, ikke sjokolade, og at konsistensen var typisk lakris. -Veldig mild lakrissmak, mente han, men det er en slags lakrisettersmak. Så Bjarte, som altså ikke er særlig glad i lakris synes denne var okay.
Jeg syntes også denne passet bedre for oss vanlige dødelige, men er da tydeligvis ikke så mye for lakriselskere og eksperter.

biter i skål med choc

Veldig moro for meg å høre hva de syntes, og de fikk innblikk i hvordan et bloginnlegg hos Consuming blir til. Og smakingen skapte definitivt god stemning rundt bordet. 🙂

Er det kanskje flere lakriselskere der ute som liker disse?

Consuming_s

5 thoughts on “RJ’s lakrisstenger”

  1. Ååååhhh, lakris <3 <3 <3 Jeg har bare smakt den med sjokolade i, og er enig i at den er innmari intetsigende, men jeg ser jo at jeg må prøve den andre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.