Påskevenner fra Freia

Denne posen ble oppdaget min gode venninne og tipser Vibeke på Kiwi nå før helgen.
Jeg blir alltid like glad for tips. 🙂

Påskevenner fra Freia
Bilde: Vibeke S.

Jeg hadde hørt rykter om at det skulle komme en påskepose i Venner-serien fra Freia, men jeg hadde virkelig håpet (og trodd) på noe litt mer imponerende. For det er lenge siden uttrykket same shit new wrapping har vært riktigere å bruke. Posen med Påskevenner er jo akkurat den samme som posen med Påskekos jeg skrev om her i 2011! Allikevel tillater de seg å skrive Nyhet på posen. Ja, emballasjen er visst ny ja.

Halloo-oooo, når skal dere finne på noe nytt?? Vi forbrukere er da ikke såå lettlurte!
Ja, jeg skjønner at tanken til Freia er å ha sin egen serie med godteposer slik Minde sjokolade og Nidar har, men vær nå hakket mer kreative da. Hva med å i hvertfall legge inn en ny bit?

Denne gidder jeg ikke kjøpe en gang.
Hva tenker dere? Flere som savner kreativitet?

Consuming_s

2 thoughts on “Påskevenner fra Freia”

  1. Angående nyhet: Ben & Jerrys skal komme med tre «nyheter». Den ene er ikke ordentlig ny, men endring av navn. Core Dough-ble Whammy endrer navn til Core Dough-ble Impact, og så kommer Core Peanut Butter Me Up og All or Nut-ting. Disse virker veldig spennende! I følge Hennig-Olsens Produktkatalog 2014 (http://www.ekrheim.no/assets/downloads/HOI_Produktkatalog_2014.pdf), så forsvinner The Vermonster på 500ml boks.
    Men jeg lurer på om du vet: Jeg har vært innom MANGE butikker/bensinstasjoner/kiosker som selger B & J. Jeg finner ikke nyhetene en eneste plass. Vet du om de ikke blir lansert før produktslippet i mai?

    Og ja, jeg ønsker mer kreativitet (og kommer ikke til å kjøpe Påske Venner) 😉

    1. Akkurat det kan jeg nok ikke svare deg på, men det kan jo være naturlig å tro at noen isnyheter ikke kommer før i mai. Jeg spiser minimalt med is og har derfor veldig liten oversikt over nyhetene der. Har du prøvd 7 eleven?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.