Opplagt Granola Jordbær & Bringebær fra Møllerens

Nam, nam, dette var godt! Skikkelig godt!

Opplagt granola

I forrige uke var jeg så fantastisk heldig å motta en pakke med nye produkter fra Møllerens. Deriblant denne boksen med Opplagt Granola Jordbær & Bringebær. Takker og bukker! Og som dere skjønner av innledningen var dette en blanding som falt veldig i smak. Hmm, sjelden jeg pleier å avsløre hva jeg synes såå fort.

Opplagt granola jordbær og bringebær

Denne blandingen består altså av fire kornsorter; hvete, rug, havre og bygg. En perfekt blanding for meg. Kornsortene er ovnsbakt sammen med solsikkeolje og så er det tilsatt noen små biter av frysetørkede bringebær og jordbær. De søte små jordbærbitene smakte litt syrlig og jeg synes de minnet om markjordbær. Mmm, nesten litt sommerlig.

Kornene i blandingen var også virkelig velsmakende. De hadde mye smak og knaste helt perfekt. Havren gjorde at det hele minnet meg bitte litt om julebakst. 😀
Denne gangen spiste jeg granolaen sammen med jordbæryoghurt, siden det var det vi hadde i huset. Kan tenke meg at den også passer veldig fint med yoghurt naturell. Må prøve det neste gang. Lillemor var ikke videre begeistret, hun ville ikke ha slike forstyrrende elementer i yoghurten sin.

Opplagt granola i skål med yoghurt

Det er lenge siden jeg har blitt så positivt overrasket når jeg testet et nytt produkt. Hadde trodde det skulle smake tørrere og mer anonymt enn det gjorde. Her var det bra med både smak og knas. Nice! Det er nesten litt synd at jeg har fått blandingen tilsendt og ikke har kjøpt det selv siden jeg skryter så fælt. Men den er virkelig veldig god. Det finnes 3 andre varianter i Opplagt-serien fra Møllerens også, og jeg er veldig spent på hvordan de smaker. Må teste etter hvert, -innlegg kommer!

Er det flere som deler min begeistring her? 😛

Gjenkjøp: Ja

Consuming_s

20 thoughts on “Opplagt Granola Jordbær & Bringebær fra Møllerens”

    1. Nei ikke enda. Men tok bilde av den ene på Rema for noen uker siden. Puh, er så mye man skal rekke å smake på! 🙂
      Er de gode?

    2. BBQ Chicken må jo bare være god tenkte jeg, og da jeg så den på butikken denne uken kjøpte jeg med meg en.

      Det er mulig at mine smaksløker ikke er så velutviklet som de burde, men denne smakte hverken BBQ eller Chicken for meg. Det er vanskelig å definere akkurat hva den smakte, men godt var det ikke.

      Nå kommer nok tuben til å bli liggende i kjøleskapet til jeg blir lei og kaster den. Men man skal ikke kaste mat, så forslag til noe sterkt pålegg som overdøver smaken mottas med takk.

      – Paprika og Chiliost høres forresten veldig godt ut, men jeg merker jeg er veldig skeptisk nå 🙂

      1. Kjedelig at det var så lite smak. Kanskje du kan gi bort tuben til noen? Så slipper du å kaste den?

      1. Hehe, ja, når sukker er listet som nummer to på listen da holder jeg meg unna. Men ikke noe rart det er godt da! 😉

  1. Så bra at den var god 🙂 Jeg har holdt meg unna denne ettersom jeg hørte den var full av sukker. Men kanskje jeg må smake likevel 🙂

    1. Ja er sukker i den, men går an å spise en boks innimellom 🙂 Så får vi være sunne resten av tiden. Jeg ble i alle fall veldig positivt overrasket!

  2. Elsker den! Allerede spist opp tre esker. Spiser den med vanilje yoghurt, laktosefri 😉 de finnes i tre andre smaker også, husker ikke alle men var ihvertfall en med honning, en med eple og kanel og den siste husker jeg ikke 🙂

    1. Ja den er kjempegod! Vi tåler litt sukker innimellom. Jeg har de tre andre stående her – innlegg kommer ettehvert 🙂

  3. Kan rapportere at den med honnig og mandel er veldig god. Beste nylansering jeg har smakt så langt. Bra jobba, Møllerens.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.