Langpanne Pizzabunn fra Møllerens

I helgen prøvde vi denne nye posen med Langpanne Pizzabunn fra Møllerens

Lanpanne pizzabunn fra Møllerens

Jeg baker gjerne pizzabunn fra scratch, men bruker også ofte poseløsning. Derfor var dette et veldig aktuelt produkt for meg å teste (har fått det tilsendt). Har tidligere ofte brukt en annen konkret variant, -spennende å se om denne kunne måle seg med den.

Lanpanne pizzabunn fra Møllerens i bolle
Fremgangsmåten er klassisk for slike poseprodukter; tilsett vann og rør om. Utrolig kjapt og greit. Deigen var lett å blande sammen og lett å bake ut. Dog bitte litt klissete. Og jeg var nøye med å måle opp eksakt vannmengde. Greit nok, vi har vel alle litt ekstra hvetemel  i hus, så det er ikke noe problem. Jeg er av den gammeldagse husmortypen som har matkjeller med lager av bla. hvetemel. Kjøper alltid ei sånn plastpakke med 8 kg i slengen.  Altså 4 poser. Det verste jeg vet er å ikke ha det jeg trenger i hus til all vanlig matlaging. Må alltid ha en ekstra av det meste på lur. Og mat i frysern. Flere som har det sånn? En liten digresjon der. 😀

Vel, deigen lot seg fint kjevle ut og så var det bare å legge på fyll. Et veldig bra American deep pan-tips Møllerens hadde skrevet bak på posen, var forresten å pensle platen/bakepapiret rikelig med olje før deigen ble lagt på platen. Jeg tok dem på ordet og det tror jeg var lurt.

Lanpanne pizzabunn fra Møllerens klar

Det ble enkel, barnevennlig skinkepizza på oss denne gangen – og jeg var spent på om noen ville kjenne noe spesielt med bunnen.

Lanpanne pizzabunn fra Møllerens ferdig

Vet ikke hva som gjorde utslaget, om det var pizzabunnen i seg selv, eller oljepenslingen som gjorde det, men alle barna syntes pizzaen var veldig god. Vi hadde noen små gjester på besøk, og alle spiste med god appetitt. He-he, eller skal vi tro det var fyllet? 🙂
En av dem kommenterte faktisk bunnen. Og ja, den var veldig god. Smaken var som ganske ordinær lys hvetebakst, men tydelig var det en smak som fenget de små. Synes ikke den smakte spesielt salt, og det er bra. Luftig, lett og fin. Jeg gjetter faktisk at oljen gjorde susen jeg, for bunnen var utrolig saftig. Jeg kommer i hvertfall til å fortsette å pensle med olje hver gang jeg baker pizza nå framover. Uten tvil. Har liksom aldri tenkt på at det gikk an på pizza før. Bare på foccacia. Så tusen takk for tipset!

Lanpanne pizzabunn fra Møllerens mmm

Vi kommer helt sikkert til å kjøpe denne igjen. Nå ønsker jeg meg at Møllerens kommer med en litt grovere variant av pizzabunn ved neste slipp – da blir den helt optimal.
Er det noen av dere som har prøvd denne enda?

Gjenkjøp: Ja

Consuming_s

1 thought on “Langpanne Pizzabunn fra Møllerens”

  1. Prøvde den ferdigbunnen idag etter lesning her, og jeg ble veldig positivt overrasket. Synes den nesten smakte likte godt som hjemmelaget! Bare nesten da! Men blir nok å kjøpe igjen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.