Isklin

Dette er sånt jeg ikke skjønner. Is som har rent ut i isdisken og som tydeligvis har ligget der en stund. Og så blir det bare liggende?

Isklin 2

Hvorfor tørkes ikke sånt opp umiddelbart?
Fikk ikke veldig lyst til å kjøpe is altså.

Consuming_s

6 thoughts on “Isklin”

  1. Er jo tydelig at isdisken har vært ALT for varm (over lengre tid) og butikken ikke har gjort jobben med å fjerne isen som har vært for varm, og da hadde jeg pent stått over å kjøpe is i den butikken! Hadde vært skeptisk til å handle andre kjølevarer og frysevarer der og, da det virker som at de slurver med temperaturkontroll!

  2. Presentasjon er alt, og her har de feilet grovt.
    Og som Karianne sier, her har jo isdisken åpenbart vært helt opptint på et tidspunkt, og når de ikke en gang har fjernet isen som ligger smeltet over hele disken, så har de garantert ikke fjernet den andre isen som har vært utsatt for “tin og frys”.
    Usj…

  3. Først: Jeg er helt enig; det der var noe forferdelig klin som burde ha vært ordnet opp i. På en annen side; sa du ifra? Jeg jobber selv deltid i en matbutikk, og har hundretusen ting å gjøre. Jeg tviler på at de ansatte har sett sølet og latt det ligge med vilje, og derfor setter vi stor pris på at kundene gjør oss oppmerksomme på slikt!

    1. Yes, jeg sier alltid i fra jeg.
      Men det burde jo ikke vært sånn i utgangspunktet. Kan skjønne at man ikke kan få med seg alt, men dette hadde åpenbart ligget en god stund.

  4. Apropo is, så det har kommet to nye smaker av Dream- yoghurtis! En med blåbær + sjokokjeks og en med sitron. Sikkert flere isnyheter på vei!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.