Gulasjsuppe fra Knorr

For noen uker siden var jeg så heldig å få ei pakken med ulike super fra Knorr i posten. Er så gøy med sånne overraskelser! Og nå er vi godt i gang med å smake oss igjennom de forskjellige variantene. Den første vi testet var denne: Gulasjsuppe med paprika, oksekjøtt og løk

Knorr gulasjsuppe

Må si jeg synes det er spenstig å lansere Gulasjsuppe. Dette er jo en rett med lange tradisjoner som egentlig aldri går av moten. Og det finnes utallige ulike oppskriftsvarianter rundt omkring i verden. Men selvfølgelig flest i Ungarn antar jeg. Allikevel er det jo ikke noe man spiser så ofte som f.eks tomatsuppe.

Suppe fra Knorr

Som alle andre supper fra Knorr var den enkel og rask å lage. Ferdig på drøye 10 minutter.

Gulasjsuppe

Suppen luktet ganske så sterkt fra komfyren, så jeg antok at den skulle smake likedan. Nesten så jeg grudde meg litt. Men neida. Den var faktisk ikke så sterk på smak som på lukt. Smaksrik ja, men ikke avskrekkende. Smaken var kraftig og fyldig slik den skal være, og jeg kjente igjen gulasjpreget. Fint. Allikevel var det noe som manglet. Det ble litt for mye industripreg over det hele. Mengden grønnsaker var bra. Smaken på dem også. Det er alltid like magisk å se disse tørkede små knortene utvide seg og mangedoble størrelse når de kommer i  kontakt med væske.

Gulasjsuppe
Som en kontrast til alle grønnsakene glimret dessverre bitene av oksekjøtt med sitt fravær. Kun 3 små klumper hadde funnet veien ned i min pose. Totalt. Og de minnet egentlig litt om rosiner i utseende. Konsistensmessisg var de helt løse, og smuldret opp med en gang jeg fikk dem i munnen. Njaaaa, ikke helt det jeg hadde håpet de skulle gjøre. Når jeg tenker på ungarsk gulasj, tenker jeg jo masse deilige biter av oksekjøtt. Jaja, jeg skjønner at det ikke er så lett å få til en posesuppe.

Begeistringen lot seg fint styre i resten av leier’n her også. Den var nok litt for kraftig i smak for de små som hadde forventet å få tomatsuppe. Og jeg skjønner jo den forventningen når man ser på fargen.

Gulasjsuppe

Det blir ingen gjenkjøp av akkurat denne varianten for vår del. Synes allikevel det var artig å ha prøvd. Mener forresten å ha sett gulasjsuppe fra Toro også når jeg tenker meg om. Har ikke smakt den, og vet ikke om den finnes pr i dag. Vet dere?

Er det forresten flere enn meg som har lastet ned Ukas Kupp-appen? Smart sak. Jeg så inne på den at Rema har tilbud på supper fra Knorr denne uken faktisk. Sånn i tilfelle noen skulle ut og prøve denne eller en av de andre variantene som har kommet.

Gjenkjøp: Nei

Consuming_s

11 thoughts on “Gulasjsuppe fra Knorr”

  1. Kan anbefale en gratis app som heter Mattilbud.
    Da har man alle tilbudsavisene på et sted. Jeg bruker den
    ofte når jeg planlegger ukens innkjøp.

    1. Da er det nok samme greia som ukas kupp. Den gjør også det. Skal laste ned Mattilbud og se om de har de samme tilbudene 🙂 Takk for tips.

      1. Jeg har begge- Mattilbud er mye bedre enn Ukas kupp. Ukas kupp manglet mange butikker.. Til gjengjeld forteller Ukas Kupp deg hvor mye du sparer i kroner.

  2. Det er ofte så lite kjøtt/fisk i slike tørrvarer/rett-i-koppen ol, at det ikke har noe å si for verken smak eller proteininnhold. Dersom de kunne spart seg den ubetydelige lille kjøttprosenten de putter i for å få varen til å høres mer tiltalende ut, hadde vegetarianere (som meg) fått så mye mer å velge i! Hehe, enda en digresjon 🙂

  3. Stod faktisk i suppehyllen for en time siden og vurderte suppe til middag, og mener også at jeg så at Toro hadde Gulasjsuppe. Fant i allefall denne på nettet: http://www.toro.no/produkter/middag/Ungarsk_Gulasjsuppe
    Men jeg mener å ha sett en tørr variant…

    Uansett, så er det lite sannsynlig at jeg skal ha noe Gulasj… Etter å ha bodd i Slovakia og fått det servert som nattmat på fest etter fest, og minner om rester dagen derpå, så frister det fint lite… *Grøss* Da tar jeg heller noen trauste supper som tomatsuppe, blomkålsuppe eller fiskesuppe.;)

  4. Gosh denne smakte jeg også!! Guri det var langt fra en gulash suppe man kommer!! Men smakte samme posen i kantarell suppe, og den var ikke så værst altså 😉

  5. Hihi, blir så glad av å lese disse testene dine! Du gir jammen alle produktene en real sjanse, det skal du ha 😉 Tror jeg spiste min andel av halvfabrikata i barndommen. Var en periode det gikk i tomatsuppe med makaroni (les makaroni med tomatsuppe) og ost hver eneste dag etter skolen 😛 Nå prøver jeg å lage mat litt mer fra bunnen av. Ok av og til da 🙂 Heia Ingvild!

    1. He-he, kjenner igjen det der med halvfabrikata ja. Ble mye av det da jeg også var yngre. Nå liker jeg også definitivt best å lage mat fra bunnen. Så sant tiden strekker til. Da vet jeg hva den inneholder.
      Alltid like hyggelig med kommentar fra sjefs-tipseren forresten! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.