D!GG kyllingpinner fra Prior

Jeg kunne ikke bare gå forbi disse Kyllingpinnene fra Prior på Kiwi her om dagen. Måtte kjøpe med ei pakke. Ser jo at Prior faktisk kjører en Digg-kampanje nå også, hvor man kan vinne en D!gg kveld. Dumt jeg ikke hadde fått med meg det da jeg la ut bildet på Insta her om dagen.

D!gg kyllingpinner Prior

Pakken med Digg inneholder 10 kyllingpinner og pulver til dippmiks hvitløk og salsa.

D!gg kyllingpinner Prior åpen

De ligner da veldig på fiskepinner, eller hur?
Jaja, bare å sett kyllingen inn i ovnen og blande dippene.

D!gg kyllingpinner Prior frosne

Dippmikser

Pulveret til dippmiksen med hvitløk skal blandes med 1 dl rømme, og salsamiksen skal blandes med 1 dl ketchup.
Her er de ferdige.

ferdige dipper

Så var kyllingpinnene ferdigstekte og vi kunne spise.

kyllingpinner

Spiste dem med ris og salat.

kyllingpinner mat

Det som var litt spesielt med disse, var nachopaneringen. Den skilte dem fra ordinære nuggets. Det luktet faktisk ganske så deilig nachoaktig mens de sto i ovnen, og paneringen  smakte også veldig godt. De er ikke sterke på noe vis, bare knasende og passe krydret på utsiden. Innmaten var dessverre litt for tam synes jeg. Smaken var okay, men konsistensen minnet veldig om farse. Det ble for lite å bite igjennom, for lite å tygge i. Litt for fiskepudding. Ungene synes de var helt okay, men heller ikke de uttrykte høylytt begeistring. For å oppsummere synes jeg altså paneringen dro helhetsinntrykket opp, men ikke nok til at jeg er helt overbevist.
Dippene var heller ikke spesielle. De var helt greie, men jeg ville heller hatt en billigere kyllingpakke og laget min egen dipp og åpnet et glass med salsa.
Synes forøvrig det er bitte litt pussig at Prior lanserer disse under dette D!gg-konseptet bare en snau måned etter at de sto som nyhet i ordinær Priorforpakning i hylla hos Meny.

Kyllingpinner på Meny
Bilde: Vibeke S.

Ser forresten at det også finnes D!GG Meksikanske kjøttboller. Tror nesten jeg må smake dem også. Lurer fælt på om de skiller seg fra Toros Meksikanske kjøttboller som jeg smakte i september. (Innlegg her)

Hva tror dere? Er kyllingpinner en døgnflue eller et produkt som kommer til å vare?

Gjenkjøp: Lite trolig

Consuming_s

10 thoughts on “D!GG kyllingpinner fra Prior”

  1. Ah! Og der fikk jeg en god idè. Skal knuse tortillachips og bruke som panering til kylllingfilèt! Takk for tipset, selv om det kanskje ikke var meningen med innlegget;) Og forresten, med det samme…..den der polly sjokoladen altså…..utrolig god! Åh! Helt imponert altså:) Ha en herlig søndag!

    1. He-he, ja kan tenke meg at du får det til vel så godt fra bunnen som Prior. Legg ut innlegg om det da! 🙂
      Ja Pollysjokoladen er fantastisk!

  2. Jeg kjøpte dem i dag for å spise dem i wraps og jeg må ærlig innrømme at de virkelig ikke falt i smak i det hele tatt.. jeg fikk i meg to pinner og er kvalm enda..

  3. Hva er nacho-panering? Og hva skiller den fra vanlig panering? Dette ser ut som et dårlig industriprodukt…. nuvel, min mening.

    1. Er noen knuste nacochips, ikke bare brødsmuler. Og de smaker litt tacoaktig. Som sagt var paneringen god, men innmaten var litt flau.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.