Dent Trio

Dette var en glad og fargerik liten nyhet!
Dent Trio
er en kombinasjonseske, med 3 ulike smaker samlet i en fin miks.

Dent Trio

Fikk tips om den fra Elin for ganske lenge siden, men måtte faktisk lete litt før jeg fant den. I forrige uke dukket den heldigvis opp på Meny på Vøyenenga.

Esken inneholder altså forskjellige pastiller med smak av jordbær og pomello, ananas og kokos, og fersken og grapefrukt. Og jeg synes de var veldig gode alle sammen! De er bitte litt syrlige, og smaker på hver sin måte både fruktig, barnevennlig og snilt. Det er ikke vanskelig å skille smakene på de ulike variantene fra hverandre, men jeg hadde nok ikke klart å identifisere alle fruktene isolert sett, hvis jeg ikke hadde lest hva det var. Men noen av smakene kom veldig tydelig fram.

Jeg måtte faktisk google pomello, og det o store internettet kunne fortelle at frukten er en slektning av grapefrukt, men søtere og med tørrere konsistens. Nice to know. Den med smak av fersken og grapefrukt minner veldig om ferskensnop fra Haribo. Synes forresten det er litt artig at Dent også her kommer med en pastill med kokosinnslag. De har jo allerede det i Dent Oi Piña som jeg skrev om her tidligere i år.  Også den var veldig god.

Begynner nesten å frykte at det ikke kommer noen sommervarianter fra Dent i mai, siden de allerede har lansert to sommerlige smaker. Jaja, ingen krise det. Da får vi bare spise mer av disse.

Likte disse godt og har faktisk min 2. eske i jakkelommen nå. Så da besvarer gjenkjøpsspørsmålet seg selv. 🙂
Antar at flere har latt seg friste av denne positive og sommerfriske esken?

Gjenkjøp: Ja

Consuming_s

1 thought on “Dent Trio”

  1. Disse var veldig gode. Spesielt den grønne, som er den samme som Dent Oi Piña, men uten det klissete strøet. Mye mer praktisk med eske også, i stedet for posene til Dent Oi som fort blir ekle. Har blitt mange gjenkjøp, og flere vil det bli 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.