Biola Frukt Appelsin og mandarin

Jeg smakte denne Biolaen med Appelsin og Mandarin fra Tine for noen uker siden. Ble imidlertid veldig i stuss og har derfor ikke skrevet om den før.
Hadde trodd det skulle smake ganske vanlig juice, men den gjorden den altså ikke. Synes den hadde en forferdelig besk, emmen bismak. Søørn altså. Jeg som hadde gledet meg så!

Biola frukt appelsin

Biola frukt

Trodde vel egentlig det måtte være en feil med kartongen, man har allikevel ikke fått meg til å kjøpe den igjen. Vil derfor veldig gjerne høre hva dere tenker. Er denne OK? Hvordan skal den smake? Har jeg bare hatt max uflaks og valgt akkurat den ene kartongen en som var en smule bedervet fra kjøleskapet i butikken?
For ordens skyld kan jeg legge til at jeg liker vanlig Biola.

Consuming_s

12 thoughts on “Biola Frukt Appelsin og mandarin”

  1. Jeg syns den var god, men det var som å drikke juice med litt melkekonsistens… ikke helt som smoothie, men tykkere en juice… det minnet litt om et produkt de har i sverige, som jeg ikke husker hva heter.. 🙂

  2. Jeg er helt enig med deg. Hadde gledet meg sånn til denne, men ble kjempeskuffa. Forferdelig bismak.

  3. Jeg synes ikke den var så ille. Men kommer nok ikke til å kjøpe den igjen. Synes den smakte som om en hadde blandet juice og biola. Men det er vel kanskje akkurat det det er?

  4. Og jeg som har gledet meg intenst til butikkene i omegn gidder å ta den inn. Jeg synes vanlig biola er veldig lite godt, så jeg håpet denne skulle smake normal juice.
    Spørs om det er verd å kjøpe den da.

  5. Den smaker juice blandet med den gode biolasmaken. Selv synes jeg det var veldig rart først – men veldig godt også!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.