Truly Thai Green Curry cooking sauce

Siden jeg ikke har smakt noe nytt jeg kan skrive om i dag, får dere en post om et produkt som kom i høst i steden. Dere husker kanskje innlegget fra november om Truly Thai Red Curry cooking sauce? Vel det finnes jo flere varianter så i dag skal jeg fortelle om Green Curry-varianten. Og i likhet med forrige innlegg har jeg også her fått litt bistand fra Ida.

Thai gren curry

Tenkte det samme om det noe simple designet på denne posen som om den forrige. De kunne fint freshet den opp et hakk eller tre. Men igjen, til produsentens forsvar, designet passer til typen saus dette er.

thaimat på rema

Veldig fint med handleliste på posen, og vi kjørte safe med kylling, gulrot, rød paprika og sukkererter. Veldig greit med slike sauser når du egentlig bare kan ta i det som du har i huset, og gulrot og rød paprika har jeg stort sett alltid. Jeg er forresten en av dem som ikke liker rød paprika på Grandiosa, men som liker det på pålegg og i annen mat. Pussig det der, men vet at det er mange av oss! 🙂  Som sist hadde det heller ikke vært noe problem å putte mer mat oppi sausen her, om vi hadde vært flere til bords.

Handleliste

Tilberedingen her blir som ved forrige saus.

saus og kylling in the making

Denne var medium, men smakte absolutt ikke for sterkt. Selv med min sensitive gane som spiser lite asiatisk (med unntak av sushi) ville jeg nesten kalt den mild. Er dårlig på å beskrive slike sauser, men skjønner dere hva jeg mener hvis jeg sier som forventet av en green curry?  Sausene i serien er egentlig veldig like og det var litt vanskelig å sammenligne ut fra hukommelsen med forrige. Det er ikke mye som skiller dem egentlig. Mulig en Thai-kjenner er helt uenig, men for meg er det bare små variasjoner over samme tema. Likevel var denne var hakket bedre enn den forrige.

tahisaus i kjele

ris og mat

Mulig det blir  gjenkjøp av denne siden det er lang holdbarhet og det er veldig greit å ha en slik en i hus. Har som oftest kylling i fryseren og ris i skapet også, og da er det et fint alternativ til ordinær kylling og ris på dager der middagen ikke er planlagt i detalj.

Consuming_s

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.