Røffe Rifler Max Paprika fra Maarud

Ååå, disse har jeg gledet meg til å smake! Røffe Rifler Max Paprika fra Maarud!

Røffe Rifer paprika

Var så superheldig å få dem tilsendt i dag, takker og bukker. 😀
Det som var litt pussig var at jeg så flere esker med slike som ventet på å bli pakket ut da jeg var en lynkjapp tur innom Meny på morgenkvisten før jobb i dag. Jeg tok meg imidlertid ikke tid til å finne noen ansatte for å spørre om de kunne sprette esken så jeg fikk kjøpt med en pose. Tror ikke det er en gyldig grunn for å komme for seint på jobb at man venter på potetgull….  Dermed var det helt perfekt å den tilsendt.

Røffe Rifer paprika på baksiden av posen

Dette er altså ganske grove, eller tjukke om du vil, riflede chips med mye smak. Riflene er V-formede slik at det skal samle seg ekstra mye krydder i hver rille. Tja, kan ikke si jeg ser så mye forskjell på disse og annen bølget chips med det blotte øye her jeg sitter, men skal for all del ikke starte noen diskusjon. Details, details. Og jo kanskje, når jeg titter nøye etter… Det med Max Smak stemmer. – Smak var det mye av, det er helt sikkert. Det smaker en slags fyldig paprika, med noe saftig og litt syltet som en slags ettersmak mellom jekslene. Det er sterkere enn vanlig paprikapotetgull. Kjenner på leppene at det også stikker i litt pepper, noe som gjør det litt for sterkt for de aller minste chipsspiserne. I hvertfall her i huset. Det minnet meg egentlig litt om Proviant (synd det forsvant), men disse er nok litt kvassere i mønsteret og mye sprøere.

Røffe Rifer paprika i pose

Jeg likte disse kjempegodt! Kan tenke meg at de hadde vært perfekte med den gamle oniondippen Maarud hadde for flere år siden. Husker dere den? Fantastisk god. (Og nei, den Estrella har i Sverige smaker IKKE det samme.)  Egentlig ikke overraskende at jeg likte disse, siden en av mine ultimate favoritter innen potetgull er Maaruds retropose med paprikasmak.

Røffe Rifer paprika i bolle

Disse Røffe Riflene finnes i to andre smaker også, innlegg om dem kommer etter hvert. 😉 Bare å følge med.
Er det flere som skal prøve? Til helga kanskje?

Gjenkjøp: Yes

Consuming_s

17 thoughts on “Røffe Rifler Max Paprika fra Maarud”

  1. Oi, dette ser jo skikkelig godt ut! Jeg har lengtet etter potetgull med ekstra mye smak siden xtra-potetgullet forsvant. Må prøves ved første anledning!

  2. Gleder meg til å prøve Jacks Pepperbiff! Så også Sjørøvergull og Potetsticks med salt og pepper i butikken i dag! 🙂

  3. Kan ærlig innrømme at jeg ikke greide å vente til helgen 😛 Har allerede smakt den med Grillet ost og løk og skrevet om den, den var så god! Og som du skriver, virkelig mye smak!

  4. Hei! Denne siden likte jeg veldig godt, og jeg er en gutt på 22. (sikkert moro å høre hvilke folk som leser). Det jeg kanskje savner litt er litt utfyllende info om næringsinnhold i produktene du tester. Det tror jeg mange hadde satt pris på da det er veldig “inn” for tiden å bry seg om trening og kosthold. Næringsinnhold i potetgull er såklart ikke like interresant som næringsinhold i middagsprodukter. Jeg kommer til å fortsette å følge med på siden din 🙂

    1. Takk for fint innspill. Ja enig, det er veldig tidsriktig å være oppttt av næringsinnhold i produkter. Og det er veldig bra. Kan gjerne ta med litt mer av dette innimellom, men veldig ofte linker jeg til sidene til produsentene hvor nettopp dette er spesifisert. Skal ha det i bakhodet. Og ja, veldig artig å vite hvem som leser bloggen. 🙂 Hilsen Ingvild

  5. Den vil jeg smake på ja!
    Ikveld ble det Røffe rifler med pepperbiff-smak, den var ikke så god. Mesteparten ligger fremdeles igjen i bollen….

  6. Her kan det være interessant å vite hvilken forbindelse du har til produsenten og om du er uavhengig nok til å kunne gi objektive vurderinger.

    1. Haha, så festlig. Alltid moro når sånne kommentarer dukker opp. Kan veldig gjerne presisere litt for deg og evt. andre som lurer på det samme.
      Som det står fikk jeg denne posen overraskende tilsendt i posten og har skrevet hva jeg personlig synes om innholdet. Å skrive hva jeg (subjektivt) mener om nye produkter er jo hele bloggens konsept. Hvis du leser i innledningen, ser du at jeg hadde kommet til å kjøpe posen selv dersom jeg ikke hadde fått den. Ta gjerne en titt bakover i tid på bloggen om du tviler på at jeg er glad i potetgull. Og sånn til info så har jeg (dessverre) ingen venner eller bekjente som jobber hos Maarud. Og jeg selv jobber vel så langt fra snop, snacks og dagligvarer som det går an å komme.
      Jeg tjener ikke et rødt øre på denne bloggen, tvert i mot. Ingen betaler meg for verken innlegg eller linker, men dette er rett og slett hobbyen min. Etter å ha holdt på i snart 4 år, hender det nå innimellom at jeg får et og annet produkt tilsendt, -til min store begeistring, men jeg kjøper fortsatt det aller, aller meste sjøl på butikken. -Det koster meg forøvrig ikke en kalori å slakte et produkt jeg ikke har tro på, selv om jeg har fått det tilsendt. Det ser du også om du leser litt bakover på bloggen. Hadde jeg plutselig latt meg kjøpe, hadde konseptet forvitret, og bloggen raknet.
      (Det kommer forresten et innlegg om en annen variant av Røffe Rifler i kveld, og de likte jeg ikke så godt som paprikavarianten.) Håpe dette var svar på det du lurte på. Hilsen Ingvild

  7. Ser det er flere som liker retro med paprika her. Det er det beste potetgullet som er laget. Røffe rifler er ikke i nærheten en gang.

    Maarud har sluttet å lage retro med paprika!!
    Folkens, våkn opp og krev at Maarud får denne tilbake i produksjon!!!
    Den vanlige tynne paprika varianten av deres såkalte “våres beste potegull noensinne” er jo smakløst.
    Da kjøper jeg heller Kims sin versjon som smaker bedre. Men den er heller ikke i nærheten av Retro…

    @Maarud: Vær så snill å lag mere retro i paprika…..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.