Røffe Rifler Jacks Pepperbiff fra Maarud

Dere leste kanskje mitt forrige innlegg om Røffe Rifler, de med paprika, og her kommer en post om en annen smaksvariant: Jacks Pepperbiff. Også de selvfølgelig fra Maarud. Posen var med i pakken jeg fikk tilsendt forrige uke.

Røffe rifler jacke pepperbiff i pose

Konsistensen er som paprikavarianten. Hvert flak har gode rifler med plass til mye krydder og de er knasende og sprø. Det smaker pepper uten å være veldig sterkt.

IMG_3567

Egentlig er det litt snodig, for det er masse tydelig, smak, men ikke på en slik måte at det brenner og freser i munnen. Synes faktisk duften som strømmer fra posen lyver litt her, den lukter nemlig hvassere enn den smaker. Heldigvis. Pepperet kjennes godt på tungen, noen annet hadde vært rart med tanke på navet til chipsen. Egentlig minnet smaken mye om noe man kunne hatt som tilbehør til middag. Til en biffmiddag naturligvis. Jeg klarte forøvrig ikke identifisere noe konkret biffsmak på selve chipsen.

Røffe rifler jacke pepperbiff i skål

Denne synes jeg var helt grei. Ikke noe mer. Det er ikke noe galt med smaken i seg selv, men siden jeg personlig foretrekker andre chipssmaker blir det ingen gjenkjøp fra min side.
Kan jo ta med at Kjell-Sverre på jobben syntes den var god, men påpekte at man må like sterke smaker for at den skal falle i smak. Til og med den noe allergiske sjefen min kjente smaken her. Det understreker at den smaker ganske mye. 🙂

Spent på å høre hva dere synes. Har vi trua?

Gjenkjøp: Nei

Consuming_s

10 thoughts on “Røffe Rifler Jacks Pepperbiff fra Maarud”

  1. Jeg ble skuffet over denne, uten at jeg helt kan sette fingeren på hvorfor. Jeg ble ganske fort lei rett og slett. Håper jeg kommer over paprikavarianten snart!

  2. Smakte nettopp sørlandschips med eplesmak. Synes den var god, men ikke så god at jeg kommer til å kjøpe den igjen. Smaken “vokste på” en – uvant i starten, men godt.
    Smakte også Oreo med dobbel mengde krem og Freia Melkesjokolade med Oreo, De falt veldig i smak – begge to 😉

  3. Denne var kjempegod! Smaken minner om Beef Jerky (tørket kjøtt med biffsmak). Har allerede blitt gjenkjøp 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.