Nye sjokolader på Rimi?

Var sikkert flere enn oss (og Vibeke) som fikk Rimi-reklame i posten i dag?

Rimipamflett

Juhuu, tilbud på store sjokoladeplater. Og attpåtil på de helt nye! Så flott! Smørbukksjokoladen komme jeg ikke til å teste, det holdt i massevis med den lille. Men Polly planlegger jeg jo teste.
Men dette var som antatt for godt til å være sant… På min Rimi hadde de i hvertfall ikke de nye sjokoladene enda. Og jeg gjetter på at dette er tilfelle ved flere filialer også? Stemmer det folkens? Flere som gjorde bomtur til butikken i dag?
Ok, de har jo tatt forbehold om eventuelle trykkfeil, men ble litt skuffa allikevel altså….

Rimireklame

Jaja, da må man vel bare vente videre da….

Consuming_s

23 thoughts on “Nye sjokolader på Rimi?”

 1. Lukter litt vondt av den der, synes jeg. Hvis det viser seg at de ikke har fått inn sjokoladene, kan man lure på om det er en bevisst handling for å lokke godtroende kunder til butikkene… Håper jeg tar feil.

 2. Jeg var i 4 butikker å tittet (kall meg ivrig! 😉 ) og de hadde den ikke. Ser jo at tilbudet er til 1/3, så den kommer vel etterhvert, men synes uansett det er for dårlig…

 3. Det er lansering neste uke, og butikkene har vel forskjellige dager for varelevering. Men produktene kommer vel iløpet av denne eller neste uke.

 4. Åh, sånt er for dårlig. Coop Mega har 40% på store plater fra Freia denne uka, og de hadde fått inn Oreoplata til tilbudet 🙂 Kjæresten kjøpte ei plate, og elsket den, mens jeg kommer ikke til å sørge når den forsvinner igjen.

 5. Rema her jeg bor har hatt dem inne i en ukes tid allerede. Jeg oppdaget mange nyheter i butikken i dag når jeg suste igjennom. Blant annet flere typer gresk yoghurt, blant annet med fersken smak, oreo double, flere typer dent, blant annet dent trio, hoff hadde kommet med 2 nye varianter med pommes frites og løkringer, og pommes frites med nuggets, Fun light med jordbær og kiwi, noen nye typer rett i koppen (var et annet merke, husker ikke hvilket)… hmm, kommer ikke på flere nå, men var mye mer. Hadde det så travelt :p

  1. Oi, dette var jo masse spennende. Takk for flott oppdatering! Fun light’en har jeg skrevet om, blir moro å smake resten. 🙂

 6. Jepp, ble bomtur her også, både igår og idag, Rimi på Østbanehallen. Er veldig nysgjerrig på den Polly’en jeg også! Og attpåtil hadde de ikke engang fått inn Påskeegg fra Freia heller, så det ble ingen trøst, gitt… 🙁

 7. Ingen Polly her heller. :/ Snufs. Er helt besatt på å smake den, sjokolade og salte peanøtter sammen må bare bli perfekt! 🙂

 8. Jeg var så DUM å kjøpe den Polly-sjokoladen til mannen i dag OG smake på den.
  Herreguuuud, den var god!!
  Sommerkroppen 2014-drømmen fikk med ett vinger…

 9. Jeg kan love at det ikke er gjort for å lure kunder. Negative kundeopplevelser er det siste kjedene ønsker! De vil ha kunder som kommer igjen og igjen, ikke kunder som kommer innom butikken én gang, blir skuffet og deler sin negative opplevelse med andre!

  Lanseringsvinduet ble jo plutselig flyttet et par uker, så jeg tipper kampanjen var lagt opp til å treffe oprinnelig dato. Bare gjetning fra min side, altså, jeg jobber ikke i ICA/Rimi.

  1. 🙂 Sant nok. Men det ble vel bestemt allerede i april i fjor at lanseringsvinduene i år skulle flyttes på, så de burde hatt mer enn nok tid på seg. Vi vet jo allerede nå at septembervinduet er i uke 38. Jaja, ingen krise akkurat.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.