Nuxellence Jeunesse – noe for meg?

Nuxe-Jaja, dere leste kanskje innlegget her om dagen der jeg halvveis trakk tilbake slakten av snegleserumet jeg hadde testet.
Vel, nå tenker jeg å hive meg på en ny test i jakten på ungdomskilden. Det blir igjen via et produkt fra LikenShare, og produktet er Nuxellence Jeunesse.

I presentasjonen heter det følgende: “Hudcellene dine trenger energi for å fornye seg. Energien kommer fra mitokondrier i midten av cellene som har sitt eget DNA. Nuxellence Jeunesse reparerer det mitokondrielle DNAet slik at det kan fortsette å revitalisere hudcellene og gjøre huden ung, sunn og motstandsdyktig.”

Nuxellence Jeunesse passer alle hudtyper fra 25 år og oppover. Høh, kan jo være verdt et forsøk det? Er det noen som har erfaringer allerede?

Consuming_s

4 thoughts on “Nuxellence Jeunesse – noe for meg?”

  1. Nesten alle slike beskrivelser av hudprodukter som ikke har noen dokumentasjon at det har noen virkning har ordet “KAN” og sier aldri at det virker, bare at det “kan forbedre hudcellene…” osv osv…

  2. Enig med Nina over her, men samtidig har jeg et godt inntrykk av Nuxe, og liker de produktene jeg har prøvd. Synes dog de har litt for sterk lukt, men det tror jeg varierer med hvilke produktserier man velger.

    1. Ja det gjør nok det. Og i mine øyne er jo du ekspert på produkter, og har mye bedre oversikt enn meg. Jeg hadde ikke hørt om merket før jeg…. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.