Laban Gale Gårdsdyr fra Nidar

Puh, det kjennes litt som i februar i fjor. Nå skulle man vært blogger på heltid. Vi har smakt masse, masse jeg ikke har rukket å skrive om, men vær tålmodige folkens, det kommer etterhvert.

Man kan jo ikke komme utenom godisnyhetene fra Nidar når det er lanseringsvindu. Så her kommer en post om Laban Gale Gårdsdyr. Dette er en pose med figurer i søt gele, eller seigmenn i andre fasonger om du vil. I kjent stil gjenbrukes et merkenavn fra Nidar.

Gale gårdsdyr

Posen inneholder både ku, sau og hest, og alle figurene har to smaker hver.

Hesten smaker kiwi og bringebær, kua jordbær og banan og sauen ananas og sitron. For meg smakte alle frukt. God og søt frukt. Det skal være brukt 100% naturlige farger, må gi pluss for det.

Gale gårdsdyr titter fram

Selvfølgelig er helt ferskt seigsnop godt. Dyra var mjuke og tøyelige, og hadde akkurat passe med sukkerstrø på utsiden. Allikevel fenget de liksom ikke helt. Jeg synes faktisk noen av figurene var for digre og tjukke å tygge, det ble litt voldsomt i munnen. Kan tenke meg at det kan bli på grensen til kvalmende for barn med små munner, og at det kan framkalle sikling hvis man stapper en hel i munnen på en gang. Fram med kluten. Og så var de faktisk så ferske at de nesten ble for bløte. Make sense? Ikke lett å forklare, men verken jentene mine eller jeg følte for å spise særlig mange. -Selv om vi hadde gledet oss i forkant. Det sto mange igjen i skåla til dagen etter. Det skal sies at de faktisk var litt bedre dagen etter. Les; litt tørrere og lettere å tygge. Da kom smaken også tydeligere fram

Gale gårdsdyr i skål

Jeg er veldig usikker på gjenkjøp her. Synes størrelsen på posen var veldig fin, 130 gram sukkergodt holder i massevis. Og jeg kan tenke meg at de gjør seg flott som pynt på sjokoladekaker og muffins. Allikevel antar jeg at vanlige seigmenn blir valgt neste gang vi skal ha noe i den gata.

Har dere forresten smakt de syrlige slangene med gele øverst og skum underst som Nidar har i smågodtstativene sine? Mmm, de er gode de!

Tilbake til Laban. Er Gale Gårdsdyr en line extension vi har tro på? Blir det gøy på landet? 😛

Gjenkjøp: Nei

Consuming_s

4 thoughts on “Laban Gale Gårdsdyr fra Nidar”

  1. Ganske enig med deg her, jeg ville nok også foretrukket vanlige seigmenn. Syns faktisk det ble litt for søtt.
    Og de slangene til Nidar er jo kjempegode!

  2. Jeg har smakt dem og er forsåvidt enig med deg, men den andre varianten de har kommer med som er med skum på, den falt bedre i smak

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.