Familiens Lasagne i form fra Stabburet

Jeg fortsetter med mine innlegg om Stabburets nyheter, og denne lasagnen er allerede i salg både på Rema 100 og i Meny-butikken min. Dere har kanskje lest mine tidligere innlegg om Ovnsbakt laks & pasta i form og Ovnsbakt kylling & bacon i form, og denne lasagnen kommer som en fin line extension til nevnte produkter.

Lasagne i form

Likte esken, koselig grytevott.

Lasagne i form kant

Dette er altså en frossen klassisk lasagne i form, ferdig til steking. Den består av kjøttsaus, pastaplater og ostesaus og er toppet med revet ost. Retten skal stå i ovnen i 45 min, og vips er middagen klar. Utrolig lettvint!

Lasagne i form med lokk

Lasagne i form frossen

Som dere kanskje har lagte merke til er jeg ofte begeistret for Stabburets produkter. Mange av dem inngår i mitt daglige forbruk, helt uavhengig av denne bloggen.
Når det gjelder denne lasagnen er jeg imidlertid redd jeg ikke ble spesielt imponert. Den smakte faktisk for mye ferdigmat, den var ganske salt og ellers heller anonym. Konsistensen var litt for møljete og ostesausen minnet mest om et slags hvitt skum.

Lasagne i form stekt

I tillegg til at den store smaksopplevelsen uteble denne gangen, synes jeg også steketiden var for lang. Når jeg velger ferdigmat er det som oftest fordi tid er en ressurs det er knapphet på. Jeg ønsker å spare inn minutter der jeg kan, og på 45 minutter rekker man å lage utrolig mange retter helt fra bunnen av.

Lasagne i form og salaten min

Konkluderer med at det er veldig moro å ha prøvd denne, vi ble gode og mette, men kommer nok ikke til å kjøpe den igjen.
Er det noen andre som har rukket å prøve? Som kanskje er uenige med meg? Let me know 🙂

Genkjøp: Nei

Consuming_s

5 thoughts on “Familiens Lasagne i form fra Stabburet”

  1. Nei, av all ferdigmat som finnes i frysediske er tomatbaserte ting noe jeg styrer unna. Smaker som regel bare surt, farget vann og alt har feil konsistens! 😀

  2. Denne kommer jeg ikke til å prøve…Liker de to andre variantene til stabburet, men denne vil jeg ikke kjøpe.
    Som du sier kan mye forskjellig mat lages på 45 minutter. Nesten så du rekker å lage lasagnen selv da jo!

    1. Ja enig, man kan nesten lage en lasagne fra bunnen på denne tiden. Forskjellen her er vel at man her frigjør tiden, fordi den bare står og steker og man kan støvsuge i gangen så lenge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.