Crispo Melksjokoladekjeks fra Sætre

Se der, da har en av favorittsjokoladene mine kommet som kjeks gitt. Har alltid likt Crispo, dermed anser jeg testsmaking av denne kjeksen som obligatorisk. 😉

Crispokjeks

Crispokjeksen er liten og brun, og toppet med et slags sjokoladefyll med crisp. Rundt det hele er det lag melkesjokolade. Pakken inneholder 8 stk.

Crispokjeks i pakke

Denne likte jeg sånn passe. Sjokoladekjeksen smaker mistenkelig som Dotskjeks, men den er ikke sterk på noe vis. Hadde det vært opp til meg skulle crispbitene i sjokoladefyllet vært noe større og det burde vært flere av dem. Det knaste fint nå også, men det hadde ikke gjort noe om de kom litt tydeligere fram. Sjokolade rundt hele enheten er god, men noe anonym. Mengden var akkurat passe. Anbefaler ikke så smake hvis man er sulten. Da går de fort unna! Men det gjør jo alt usunt når man er sulten.

Crispokjeksen

Det som hadde gjort denne kjeksen helt perfekt, var hvis de hadde lagt inn et tynt lag med seig karamell (ikke Smørbukk!) mellom kjeksen og sjokoldeknaslaget. Det hadde hevet den noen hakk og gjort den optimal. Hvis noen produktutviklere eller produktansvarlige hos Sætre leser dette, kan dere jo noterer dere idden? Kan også gjerne beskrive typen karamell jeg ville hatt hvis ønskelig. Bare send meg en mail, he-he.

Som dere vet er jeg ikke så veldig stor fan av sjokoladekjeks i utgangspunktet. Kjøper det faktisk veldig sjelden. Det generer så mye kliss på små fingre, og egner seg derfor ikke så godt på tur. Kan derfor ikke love gjenkjøp av denne pakka, selv om det var grei. Lurer på om de komme til å vare? Kan godt hende faktisk, men ikke for alltid tror jeg. Kanskje noen år? Hva tror dere? For butikkene er det vel slik at sjokolademerker gir vekst i kjekshylla?

Har dere forresten sett at den store Crispoplata har fått oppgradert emballasjen sin litt? Se her:

Crispo i nytt papir

Jeg synes egentlig ikke det var til det bedre. Tror jeg likte det gamle designet med mer gult helt ut i kanten bedre. Kanskje bare det er en vanesak? Jaja, kommer ikke til å slutte å spise Crispo av den grunn altså.

Gjenkjøp: Trolig ikke

Consuming_s

19 thoughts on “Crispo Melksjokoladekjeks fra Sætre”

  1. En ting du må sjekke ut er grov stabburet(?) leverpostei med kylling og en med pepperoni! Tror de variantene av levetposteien er nye, før har de bare hatt med bacon og bacon m pepper.

  2. Meny har sånn lanseringstilbud denne uka. Crispo-kjeksen og en som heter sjoko-havre fra Freia til 19.90.:) De har i tillegg intropris på noen andre nye varer, blant annet en ny nøttemiks og Oreo-sjokoladen (selv om den inngår i mange tilbud forskjellige plasser nå).:) Muuuuulig jeg må prøve den da, selv om det egentlig ikke er planen.;)

  3. Den så god ut 🙂 dag fikk vi mange nyheter i butikken jeg jobber i, gøy å fylle inn varer på en slik dag 🙂

  4. Blir alltid ekstra nysgjerrig når det kommer nye “norske” kjeks på markedet; det finnes ingen kjeksfabrikk i Norge lenger.. ikke for søte kjeks i alle fall.

    Har ikke smakt dette produktet enda og tviler ikke et sekund på at de er svært gode, men smakte det virkelig Nidar Crispo sjokolade av den ? – eller var det “crisp” konseptet som passet Crispo? Kjeksproduktet er egentlig Balerina mumsmums crisp (http://gamlachocolatebox.blogspot.no/2013/01/provsmakat-ballerina-mumsbit.html) fra Sverige, lansert i 2013.. Alle Sætre kjeks produseres hos Göteborgs kex,

    Med mindre de kjører sjokolade fra Nidar over til Sverige og dekker over disse kjeksene synes jeg det er å føre forbrukere litt bak lyset… om jeg får tippe er det 0% Crispo eller Nidar melkesjokolade i dette produktet. Det er ikke noe verdensproblem akkurat, men likevel…

    1. Ahaaa, var det der jeg hadde smakt den før. Husker jo det når du nevner det, smakte begge mumsvariantene i fjor sommer.
      Nei, det smakte ikke så veldig Cripso, men den var okay for det.

  5. Enig med Jørgen her. Kjøpte en pakke på Meny av nysgjerrighet. Spiser normalt ikke kjeks. Ingenting minner om Crispo, bortsett fra innpakningen. Sjokoladen er mørkere og fetere. Juks og bedrag. Dårlig gjort av Nidar å bruke merkevarene sine slik.

  6. Jeg er også enig med Jørgen og DoktorS, at det var lite som smakte av Nidars Crispo, noe det burde vært siden den går under det navnet… Det står heller ikke noe om hvor kjeksen er produsert, skal ikke det alltid stå på mat? Til slutt så inneholder denne kjeksen palmeolje, trodde bruk av det var på vei ut? Slapt å bruke det i nye produkter!

  7. Har smakt den nå. Synes kjeksen var for tørr – om du forstår hva jeg mener. Men godt smakte den!
    Det blir ikke gjenkjøp for min del, med mindre de fjerner ufyselige palmeoljen…

  8. Jeg så i dag Smash! sjokoladeplate med skriften “nå med havsalt”. Er denne ny eller har den alltid vært med havsalt? Noen som vet?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.