Brunost på tube fra Tine

Brunost på tube, hva blir det neste?
Jaja, man kan jo ikke ha en blogg som denne og la være å teste den. Selv om jeg egentlig ikke er så glad i brunost.

Fløtemysost på tube

Dere har helt sikkert sett at Tine nå har lansert tre brunostvarienter på tube, Fløtemys, Millom og Gudbrandsdalen. Siden jeg i utgangspunktet ikke er en brunostperson er jeg litt på gyngende grunn. Men jeg har gått til innkjøp av den mildeste typen, Fløtemys og smakt for bloggen skyld. Veldig spennende. Er dette egentlig bare prim?

Fløtemysost på tube 1

Tja, jeg ble nok litt posotivt overrasket. Den smakte ganske så autentisk brunost. Jeg kjente denne litt karakteristiske tørrheten med en gang jeg fikk biten i munnen, men den ble ganske fort glattere da jeg begynte å tygge. Greit nok det. Mild og fin og ganske så uskyldig i smaken. Man får jo assosiasjoner til prim da. Kan ikke nekte for det.

Fløtemysost på tube 2

Tuben har stått i kjøleskapet, men osten var allikevel veldig mjuk og smørbar i konsistensen. Og det umiddelbart etter at jeg tok den ut. Bra!

Fløtemysost på tube 3

Jeg synes Tine er ganske dristige når de begynner å tukle med brunosten vår. Det er jo nesten som å tukle med den heilnorske folkesjela. Er vi klare for dette? Eller tviholder vi på retten til å skjære brunost med en ostehøvel?
Tenker at det faktisk kan slå begge veier. Enten blir det fiasko, folk kjøper en gang for å tilfredsstille nysgjerrigheten, men gjenkjøp uteblir. Eller så blir det en hit og den varer. Kanskje det sågar øker salget av tradisjonell brunost? Vi får vente og se.

Brunsot på tube

Kan egentlig tenke meg at denne er god på vaffel. Og pakningen er jo veldig praktisk å ha med seg ut på tur. Kanskje dugnadsgjengen begynner å kjøpe den inn som pålegg til å ha i diverse vaffelboder når det arrangeres barneskirenn rundt omkring?

Siden vi spiser minimalt med brunost her i huset blir det ikke gjenkjøp for min del. Men jeg synes det hadde vært veldig interessant å høre hva ihugga brunostspisere synes om dette. Gleder meg til å høre.  😛

Gjenlkjøp: Nei

Consuming_s

PS. jeg skal prate litt om bloggen min på radio i morgen tidlig. NRK P13 (dab eller nett) ca kl 08:30   🙂

12 thoughts on “Brunost på tube fra Tine”

  1. Tenkte også at dette måtte være som prim! 😉 Her i huset er mange av oss glade i brunost og minstemor er veldig glad i prim, så jeg tror vi holder oss til god gammeldags ost og primpakken! 😉

    Lykke til i morgen! 🙂

  2. Kjøpte denne igår- i den ‘vanlige G35’ brunost smaken. Ble også positivt overrasket, smakte akkurat som brunost! Men litt morsomt for både samboeren og jeg var usikre på om vi ville kjøpe igjen. Er jo ikke brunost liksom, selvom det smaker sånn. Mangler tyggemotstsand. Veldig rar greie! Du har nok rett i at div vaffelutsalg er et sted disse kan bli flittig brukt, blir spennende å se om produktet varer.

  3. Jeg sto med denne i handa i dag, men satte den bort i hylla igjen, smaker sikkert prim tenkte jeg.
    Men kan nok tenkes at jeg kjøper den, spiser nesten bare knekkebrød på jobb, og da det er jo håpløst å ha på pålegg når man pakker nista om mårran.

  4. Jeg bruker bare lettvarianten av den faste fløtemysosten, men om den kommer på tube så er det jo praktisk på tur eller på jobb.

  5. Testet brunosten. Ble for nysgjerrig, selv om jeg sjelden spiser brunost. Dette smaker som prim, bare litt mindre friskt og syrlig. Så for meg blir dette bare søtere og mindre smakfull prim. Sikkert greit om man skal ut på tur, men for hjemmebruk ser jeg ikke poenget. Blir egentlig litt irritert over at de ikke kan selge prim på tube i stedet, og heller lære folk opp til at vi har brunost og vi har prim – altså to forskjellige produkter. Tipper at produktet er borte om 1,5 år. 🙂

  6. Smakte denne etter å ha plukket den opp fra butikken. Veldig skuffet over smaken, smakte tørt, kjedeligere enn prim. Ingenting likt den gode brunostsmaken. Eneste pluss er vel at den er sunnere, omtrent halvert sukker og fettinnholdet. Men det blir nok ingen gjenkjøp av denne, nei.

    1. Jeg er helt enig med deg! Jeg ble veldig skuffet over denne, hadde gledet meg veldig til Gulbransdalsost på tube, men den var faktisk bare kjedelig og smakløs…:-(

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.