Dagligvarebloggen

Milka & Oreo

Det er alltid stas når bekjente kjøper med produkter fra utlandet som de synes jeg bør smake og skrive om. Og denne sjokolade kommer fra Tyskland: Milka & Oreo.

Milka Oreo

Dette er altså en melkesjokolade, fylt med hvit melkekrem og knasende originalbiter av Oreokjeks. Noe som skal gi «en innovativ og deilig smaksopplevelse». Ha! – fritt oversatt fra den tyske hjemmesiden. 😉

Milka Oreo 2

Synes denne smakte akkurat som forventet. Melkekremen minner veldig om den som er inni Freias påskeegg i lilla kartong. Oreobitene var overraskende sprø og krispe, om vi kunne lett kjenne Oreosmaken. Bitene er ganske små så de ble ikke for dominerende i forhold til resten av sjokoladen. Altså vil jeg tro at de som ikke er så veldig glad i Oreokjeks isolert sett, fint kunne kost seg med noen biter av denne.

Milka med Oreo

Hvis man tar for mange biter av blir det litt for søtt. Men noen få går helt fint. Man får det man blir lovet.
Det jeg faktisk er veldig spent på nå, er om vi får se denne som en av Freais nye lanseringer nå i februar? Både Freia og Milka tilhører jo Mondelezfamilien. Kommer det en 200-grams plate med Freia melkesjokolade og Oreobiter?? Oreo har jo posisjonert seg bra her i landet de siste årene, så for meg er det ikke usannsynlig at en slik sjokoladeplatevariant forsøkes lansert. I september kom jo den noe spesielle yoghurten med Oreo fra Q-Meieriene…

Sjokolade med Oreo

Hva tror dere? Er en norsk variant av denne like rundt hjørnet? Og er den i så fall velkommen? 😛

 

20 Responses to Milka & Oreo

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.