Julevenner fra Freia

Dere husker kanskje innlegget om julesnop fra begynnelsen av november der jeg til min gledelige begeistring oppdaget en og annen julenyhet. En av dem var Julevenner fra Freia. Jeg var ganske bestemt på å ikke kjøpe og teste den, siden jeg bare var sånn passe fornøyd med de andre Venneposene til Freia, men livet er uforutsigbart og fullt av overraskelser dere, så for noen uker siden endte jeg opp med å smake den allikevel. 😉

Julevenner fra Freia

Posen var fin og koselig å se på, men den spjæra da jeg skulle åpne den. Freia har virkelig noe å lære av Minde sjokolade hva kvalitet på emballasje angår. Så kunne kanskje Minde lære litt av Freia om bruk av farger?

Julevenner, posen spjæra

Not impressed. Lurer på hvorfor ikke Freia får til sjokoladeposene sine så bra som Minde og Nidar?
Det blir liksom litt tafatt og halvhjertet. Posen inneholder 240 gram sjokolade, og bitene fordeler seg på er Krokanrull, Firkløver, Golden Toffee, Marsipan og figurer av ren melkesjokolade. I utgangspunktet er dette gode biter, så i teorien burde dette blitt en suksess, (og kanskje det er det?,) men blandingen ble litt for tam synes jeg. For ensformig. Freia sin sjokolade er klassisk og av høy kvalitet for all del, men det er akkurat som om noe mangler her. De burde f.eks hatt med en bit med juleskum med sjokolade, en bit med flytende karamell/smil/boble eller noen annet fengende og spennende som kunne gjort miksen litt mer spenstig.

Sjokolade fra Freia

Selvfølgelig klarte vi å spise opp. Alt unntatt Marsipanen. Freia sin marsipan har jeg faktisk aldri likt, den er for sterk. Den kan ikke måle seg med Nidar sin.
Niks, kom tilbake neste år dere Freia, med en pose med juleskum med sjokolade på (noe a’la denne) – da blir jeg glad.

Hva synes dere folkens? Noen som er en anelse mer positiv enn meg vedrørende denne? 😛

Gjenkjøp: Nei

Consuming

2 thoughts on “Julevenner fra Freia”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.