Dagligvarebloggen

Brente Mandler fra Den Lille Nøttefabrikken

Jeg har vært så heldig å få tilsendt denne posen med Brente Mandler fra Den Lille Nøttefabrikken. Tusen takk!
Mmmm, ekte julesnacks! 😛

Brente Mandler fra Den lille Nøttefabrikken

Dette er altså mandler av den beste kvalitet, «karamellisert på den gamle måten for ekstra god smak«.
Lovende det, ikke sant? Vi smakte på dem i helgen og jeg kan bekrefte at de var helt nydelige.

Brente Mandler i pose

For meg er det viktig at brente mandler ikke er for brente hvis dere skjønner hva jeg mener. Hvis det smaker bare en anelse svidd, blir ikke opplevelsen riktig. Men disse her var akkurat passe. Videre synes jeg det er viktig at det knaser litt i sukkeret utenpå. De skal være et og annet korn som ikke er helt smeltet slik at de blir litt ruglete utenpå. Vil ikke ha dem helt glatte og glinsende. De skal ikke være heeelt karamelliserte. Også her har Den Lille Nøttefabrikken innfridd. Well done! Både besøket mitt og jeg gumlet i vei mens vi så på Love Actually. Den perfekte kombinasjonen for ekte julestemning. ♥

Brente Mandler i skål fra Den Lille Nøttefabrikken

Siden disse posene har vært i butikkene siden november, regner jeg med at det er mange av dere som har spist dem allerede. Og for dere som ikke har smakt enda, og skal ut og panikkhandle litt i siste liten i dag eller morgen, kan jeg trygt anbefale å kjøpe med en pose.

God Jul

Kos dere i julen alle sammen! ♥

Consuming

4 Responses to Brente Mandler fra Den Lille Nøttefabrikken

  • Jeg ønsker deg og dine en riktig God Jul! 🙂

    Så fargerike og søte pepperkakene deres ble! 🙂 Jeg har ikke prøvd tubene dere brukte. Da de to eldste gutta og jeg pyntet pepperkakene her en kveld, brukte vi Tupperware sin sprøytepose med tynn tynn tip. Hvis du ikke har prøvd sprøyteposen+ tipene til Tupperware, kan det virkelig anbefales. Er så fornøyd! 🙂

  • Brente mandler er godt….jeg lager mine, med et lite dryss havsalt på når de er ferdig…godt. De så gode ut disse og. Fortsatt God jul til deg og dine:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.