Tango apple ♥

Leste dere det forrige innlegget mitt om Tango? Altså det om Tango Orange?
Da vet dere bakgrunnen for at jeg er så glad for at leskedrikken endelig har dukket opp i Norge. 😛
Og siden jeg har skrevet om appelsinvarianten, tenkte jeg at jeg også måtte dele litt om boksen med eplesmak. Her er den:

Tango apple

Jeg liker at den nå endelig er eplebrus tilgjengelig i dette formatet. Ha ha, ikke punkter boksen 😉

Tango apple can

Selvfølgelig smaker den eplebrus, hva ellers? Smaken er altså ganske trygg og gjenkjennelig, og jeg synes ikke den er så ulik Mozell. Allikevel minner dette kanskje mer om en cider, og den kan også passe godt som aperitif. Den er selvfølgelig alkoholfri altså. Det som er litt snodig her, er at når jeg drikker den med et nøytralt utgangspunkt, smaker den ganske søtt. Eplelukten er også bra tilstede akkurat i det man tar slurken. Men når jeg drikker den til noe søtt, eks Kremtopper, da er smaken ganske så syrlig. Flott med slik en slik fleksibilitet da folkens, eller hva?

Tango apple

Som dere ser er fargen lys, klar og ren, og den føles perlende og forfriskende i munnen.
Mmmmm, nydelig! Leskende lykke. ♥
Flere som nyter Tango apple? Eller har lyst til å smake? 😛

Gjenkjøp: Ja!

Consuming

7 thoughts on “Tango apple ♥”

    1. Nytt svar til deg:
      I følge Lime Nordic selges den foreløpig bare hos Deli de Luca og MIX, men forhåpentligvis blir den listet hos flere fra produktslippet neste år. Så vi får mase i butikkene alle sammen om at de skal ta inn Tango – begge varianter. Mmmmm 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.