Dagligvarebloggen

Sukkerposer som spjærer

Har lenge lurt på hvorfor sukker (og hvetemel) kommer i slik skrøpelig emballasje? Papir er sikkert økonomisk, miljøvennlig, nedbrytbart, resirkulerbart og vektmessig fordelsaktig, men hallo! Posene ryker veldig lett og man får sukker utover hele hylleplaten, skuffen eller hvor man nå oppbevarer sukkeret sitt. Eller så er man så uheldig at posen spjærer allerede på vei hjem fra butikken. Klemt nedi handleposen sammen med alle andre varer. Som har sterk emballasje. Noen med skarpe kanter.

Hvorfor kan man ikke lage disse sukkerposene litt sterkere?

Sukkerpose som har spjæret i butikken

Consuming

4 Responses to Sukkerposer som spjærer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.