Juleskum fra Haribo

Stille på bloggen i det siste, mye sosialt som skjer om dagen og da blir matnyheter og skriving selvfølgelig nedprioritert. Og nå ser jeg siste episode av Broen – burde egentlig ikke blogge samtidig da…
Ville bare kjapt fortelle at vi har smakt årets juleskum fra Haribo også – slik ser det ut.
Juleskum fra Haribo

Hvite og rosa skumfigurer, akkurat som Cloetta og Brynild har. Hvorfor kommer ingen opp med litt nye farger på juleskummet sitt? Hva med gule julestjerner? Grønne små juletrær, blå gaver? Brune reinsdyrhorn? Det er lov å være kreativ altså.

Haribopose

Disse er fastere i konsistensen enn de andre juleskummene vi har spist så langt i år, men vi likte dem ikke noe særlig. Det er for syntetiske. Ikke spesielt gode. Synes det smakte som en søt, kunstig blanding av milkshake og iskrem. Og så luktet de så sterkt. Men Haribo skal ha pluss for størrelsen på hver enhet. Veldig bra. Enda mindre biter hadde også passet for oss.

Nei takk

Niks, ikke mye å skryte av. Vi spiste ikke opp alt en gang, restene ble stående i skåla noen dager og så gikk det i søpla. Jeg velger Brynild sine neste gang. 🙂

Gjenkjøp: Nei

Consuming

 

 

2 thoughts on “Juleskum fra Haribo”

  1. Hei. Sitter og nyter en annen julevare, nemlig julebrunosten til Tine. Har du prøvd den? Jeg er nyfrelst brunostnyter, så jeg vet ikke om dette er en fast gjenganger, eller nytt av året. Uansett, en spesiell opplevelse. Fløtemysost med ekstra smak av kardemomme. Kanskje litt i overkant mye kardemommesmak…

    1. De har hatt julebrunost tidligere år også, men jeg liker virkelig ikke brunost og har derfor aldri smakt. 🙂 Men takk for reiewen, veldig bra! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.