After Eight orange flavour

Kom over After Eight med appelsinsmakMeny her om dagen, og lot meg umiddelbart friste. After eight orange flavour
Boksen er selvfølgelig en Limited edition nå i forbindelse med julen, og dermed måtte det smakes ganske umiddelbart. Hvis limited editionprodukter er gode, gjelder det selvfølgelig å få sikret seg flest mulig eksemplarer før salgsperioden er over. Flere som tenker sånn?
Her i boksen er det 31 thin mints, og de ser jo akkurat ut som ordinære after eighter.
After eight limited edition
Det smaker som mørk sjokolade med appelsinkrem, og det er lite mintsmak å spore i det man spiser enhetene. Appelsinsmaken er svært tydelig, men ikke sterk, og hele biten gir faktisk inntrykk av å være noe mildere enn den originale after eighten. Mintinnslaget kjennes etterpå når man har svelget sjokoladen, men faktisk ikke før det har gått noen sekunder.
Jeg hadde besøk da boksen ble åpnet, og vi var ganske enige om at disse var gode. Selvfølgelig i varierende grad, men det var ingen som ikke likte dem. Gyda kunne godt kjøpt en boks sa hun, og mente den minnet om en gammel twistbit med appelsin. Er faktisk helt enig! Flere som husker den? Mener at kremen der var litt mer flytende, men smaken var temmelig lik. Silje B. og Elisabeth mente også den var veldig god, mens Wenche heller ville kjøpt vanlig after eight. Hun foretrekker sin appelsinsjokolade uten mint. 🙂

After eight limited edition enhet
Man kan ikke spise for mange av disse etter hverandre, da blir det en smule kvalmende. Men sånn en eller fem i løpet av kvelden går fint.
Siden der så mye godt å velge i nå til jul, kan jeg ikke garanterer at det blir gjenkjøp her. Og da er årsaken rett og slett hard prioritering. Men jeg utelukker det heller ikke. 😛

Er det flere som har smakt disse?

Gjenkjøp: Kanskje

Consuming

11 thoughts on “After Eight orange flavour”

 1. Så denne i butikken en dag, så har tenkt å prøve, ja! De hadde sitron for en del år tilbake, i forbindelse med påsken. Den var veldig god!

  Ellers leste jeg nylig litt om After Eight i merkevaresammenheng. Tidligere var det en ganske eksklusiv vare, men så ble den lansert på supermarkeder og «falt ned», sånn prestisjemessig. Det har jo dog lite å si for smaken. Men det gir noen merkelige utslag på priser, ofte kan den fås svært billig.

  Når det gjelder mint er dette min favoritt, og da originalen. Veldig kraftig mintsmak:

  http://www.bendicks.co.uk/

  1. Interessant. After Eight koster jo ikke mer enn melkesjokolade i Sverige faktisk.

   Har ikke smakt akkurat den, men boksen var lekker! Får kjøpe neste gang jeg skal til England.

 2. Disse gleder jeg meg til å smake! Har en forkjærlighet for After Eight, og må smake alle spesialversjoner jeg kommer over (den med melkesjokolade var god, men ingenting mot den vanlig), at jeg i tillegg elsker appelsinsjokolade gjør det jo enda mer forlokkende 🙂

 3. vi kjøpte den igår og endte med å dele den 50-50 i kveld.
  Som sambo sa: den forvinner jo likevel så da kan vi dele den likt 😀

 4. Nam, nam denne må jeg smake! Elsker både appelsinsjokolade og after eight, så tennene løper mildt sagt i vann her! 🙂

  Digger forresten bloggen din selv om jeg ikke er den som kommenterer mest. Er innom hver dag og har vært fast leser lenge! 🙂

 5. Halvdelen pleide å kjøpe med disse hjem når han hadde vært i England – med appelsinsmak altså.
  De hadde dem på supermarkedene i England en god stund, men ikke nå lenger.
  En stund hadde de hvite også. After Eight med hvit sjokolade.

  Foretrekker orginalen 🙂

 6. Arg! Jeg har gått glipp av både disse med hvit sjokolade og med appelsinkrem… De står kanskje i en del av hyllen jeg ikke gir så mye oppmerksomhet til, sammen med Mokkabønner, Sfinxkonfekt etc. Absolutt ikke noe jeg pleier å kjøpe men klarer heller ikke å motstå å prøve nye smaker og produkter. Skjerpings, jeg må følge bedre med. -Og JAMMEN bra jeg fant denne geniale bloggen i dag! Den skal følges både på nett og Instagram 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.