Sjokoladefondant fra Toro

Nå har vi smakt Toros Sjokoladefondant. Den ble lansert 1. september og føyer seg inn i rekken av gule kakemix-poser i butikkenes bakehyller.

SjokoladeFondant fra Toro

I kjent Torostil skal man tilsette egg, vann og margarin, og vips er man ferdig. Røren inneholder forresten masse små perler av belgisk sjokolade som skal smelte seg til en fristende flytende kjerne i inne i kakene. Greit å vite i tilfelle dere som jeg plutselig ser disse små klumpene og tror mixmasteren har slurvet. – Altså, fram til jeg så at det var opplyst om bitene utenpå posen. 😛

kakerøre

Klar for steking i tilnærmet antikke ildfaste former etter min Oldemor.

Sjokoladefondant klare for steking

Ferdig på 12-13 minutter står det på posen. Jeg lot dem stå inne i 13, og det var bitte litt for lenge. Den ble rennende i midten ja, men kunne faktisk vært enda mer flytende.

Sjokoladefondant ferdig stekt

Synes ikke de var så gode jeg. Gjennomsnittlig sjokoladekakesmak uten særpreg, og det var ikke så mye av den. Smaken altså. Noe posepreg kjentes også. Hadde egentlig ikke forventet noe annet altså. Egentlig var de litt sterkere enn jeg foretrekker selv om de ikke smakte så mye. Hvis dere skjønner jeg mener. Vi spiste med vaniljeis til, og selv om smakene komplementerte hverandre veldig bra, fullførte jeg ikke porsjonen min en gang. Jentene mine var heller ikke så begeistrede. «Jeg likte kaka, men ikke den melisen som var inni», sa en av dem. ♥ Er ikke så lett å skjønne at Sjokoladefondant skal være flytende i midten.

Sjokoladefondant med is

Beklager Toro, men denne sjokoladedrømmen smeltet ikke meg. Dere har mange andre mixer som er mye bedre enn denne, så her blir det dessverre ikke gjenkjøp. Lager heller sjokoladefondant fra bunnen neste gang igjen.
Har dere prøvd folkens?

Gjenkjøp: Nei

Consuming

6 thoughts on “Sjokoladefondant fra Toro”

  1. Heisann!
    Jeg så den faktisk ikke i butikken før i går… Lurte på om jeg skulle ta med en hjem, men gjorde det altså ikke!!
    Når jeg leser at du ikke er så begeistret så bør jeg kanskje prøve?;-)
    Jeg er jo en sjokoladeelsker, men skjønner hva du mener ang smaken… Akkurat sjokoladefondant tror jeg må være hjemmelaget.. Men kanskje jeg prøver en gang jeg har dårlig tid 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.