Smash! creamy pepper fra Nidar

Hva i profittens navn er nå dette? Etter diverse Smash!-varianter i ulike poser og sjokoladefasonger, samt Smash-is, Smashboller, Smash-vafler og tilnærmet Smash-Nugatti trodde jeg grensen var nådd. At man ikke hadde kreativitet til å melke suksessen videre. Akk, så feil kan man ta. Igjen. For produktutviklerne hos Nidar har kommet opp med enda en variant de. Og nå snakker vi Smash i blå pose med smak av creamy pepper.

smash creamy pepper

Og selvfølgelig måtte jeg teste. Den første biten smakte som vanlig Smash sånn til å begynne med. Man kjenner saltet, sjokoladen og krønsjen. Men da den var bortimot ferdigtygget kjentes den på en måte sterkere. Tenkte litt på potetgull med salt og pepper egentlig, men hadde jeg ikke visst at det skulle smake pepper, hadde jeg ikke klart å isolere smaken nok til å kjenne den igjen. I hvertfall ikke etter bare en stk. Etter noen flere biter ble det tydeligere. Man kjenner peppersmaken både på tungen, bak i munnen og etter hvert i halsen. Den er ikke sterk, men brenner på en heller dus og diskret måte. Peppermengden varierer noe fra bit til bit også.

smash creamy pepper pose

Totalen er en litt sterkere Smash enn den vi er vandt til, og den smakte faktisk helt okay. Dette funker det altså, slett ikke verst, men jeg kommer allikevel ikke til å kjøpe den igjen. Ser liksom ikke poenget. Velger den ordinære Smashen neste gang, forskjellen her blir for liten. Og originalen er best!

smash i skål

Det hele er egentlig på grensen til komisk synes nå jeg. Og man må få lov til å vitse litt, sant? Men for all del, Smash! er kjempegodt det, jeg kjøper det rett som det er. Synes forresten det var synd at Minis’ene forsvant. De var gode. Hvis jeg skal få komme med et nytt Smashønske nå, må det være Smashrull. Har ønsket det før, hadde ikke det vært digg? Alternativt kunne de begynt å selge de høyglansede smashkulene som fulgte med i Toros vaffelpakke i egne poser. De var knallgode. 😛

smash i skål

Må nesten spørre; hva tror dere om denne Smashen med pepper da folkens?
Har dere smakt? Og kommer den til å vare? (Jeg tror egentlig ikke det…)

Gjenkjøp: Nei

Consuming

20 thoughts on “Smash! creamy pepper fra Nidar”

  1. Fikk nyhetsbrev fra Nidar, og må si at jeg stusset over denne. Den fristet absolutt ikke, men det kan jo hende jeg smaker den og endrer mening. Stort sett sier jeg meg enig med deg i at originalen er best!

  2. Jeg savner Smash med paprikasmak jeg, den var knallgod. Det var firkanta puter istedenfor kremmerhus. Du som er en paprikaelsker (som meg) husker den kanskje? Men, som det meste nye jeg blir begeistret for, så forsvant den ganske kjapt…

    1. Vet du, de kan jeg ikke huske. Merkelig, for som du påpeker er jeg jo paprikaelsker. Får google litt etter bilder…

  3. Var å kikket etter denne på både Meny og Kiwi idag, men fant den ikke.. Vil prøve, så jakten fortsetter imorgen! 😉

  4. Helt enig i det du sier om denne nye smashen. Jeg tenker at det er unødvendig med et gjennkjøp og heller kjøper den originale.

    Drømmesmashen hadde vert med melkefyll innii i chips, det hadde vert noe det!

  5. Dette hørtes ikke fristende ut i mine ører… Får jeg den servert smaker jeg nok, men kommer nok ikke til å kjøpe selv.
    Ellers gleder jeg meg til å lese flere av testene dine av nyhetene som popper opp i butikkhyllene i disse dager. 🙂

  6. Hei 🙂 i dag var en stoooor handle dag- jeg gledet meg stooooort!! Men ble såååå skuffet!! Dro først på Meny, siden de før har reklamert med 30% på alle nyhter, IKKE EN ENESTE NYHET å finne 🙁 og jeg var der klokken 11.00 🙁 så jwg dro videre til Rema 1000 – den som er verdenst største som ligger i Lillestrøm – NADA!! Ingen nyheter å se noen steder 🙁 så skuffet…..

    1. Å nei så skuffende da! Kanskje de ikke har fått pakket ut alt enda? Virkelig irriterende altså. 🙁 Men egentlig ikke noe overraskelse, de bruker sikkert litt tid på å få inn alt. Har vært sånn tidligere år når jeg tenker etter også. Og Meny pleier ikke ha 30% på nyheter før ei uke eller to etter slipp. Det kommer nok! 🙂

  7. Hei! Vil bare presisere for deg og leserne at selv om lanseringsvinduet er 1. september, betyr ikke det at alle de nye varene er i butikk fra den datoen. Det kommer an på mange ting; 1) hvilke dager i uka butikkene har varelevering – er første leveringsdag i september en onsdag, ja da kommer nyhetene først på onsdag, 2) om varene er tilgjengelige hos grossist; selv om leverandørene er sprengklare med nyheter, betyr ikke det nødvendigvis at grossistene(Rema, Asko osv) har fått inn nok varer til å dekke alle butikkene, 3) bestillingsrutiner; i f.eks Rema sendes alle nyheter automatisk ut til butikk(så lenge de er i pliktig sortiment), mens i andre kjeder må kanskje butikkene bestille selv, 4) plass i hyllene; gamle varer må ut for å gjøre plass til nye. …og sikkert mye mer! Det er ikke butikkene som IKKE ønsker å ta inn nyheter – nyheter står for mye av veksten i bransjen – men å skulle klare å stå klar med alle nyheter fra alle leverandører klokka sju mandag 2. september, det er dessverre litt vel optimistisk! Gi det en uke eller to, så er det aller meste på plass hos de aller fleste 🙂

  8. Jeg liker Smash! Men Smash! med rømme og pepper ?

    Jet kjøpte en pose I dag, gentlig bare av ren nysjerrighet. Jeg visste allerede intuitivt at det ikke ville slå an med meg, men jeg måtte bare ha det overstått, liksom, siden det tross alt er Smash! vi snakker om 🙂

    Nar set er sagt, synes jeg at Nidar dessverre prøver for hardt. På den siden har vi har salt og smakful snacks. På den andre siden har vi søt snacks. Å kombinere disse to blir omtrent det samme som å søle sjokoladesaus over middagen.

    Det som ikke fungerer her er den aromatiske smaken av pepper. Jeg får med en gang assosiasjoner til både brunsaus, stekt fisk og poteter; ikke akkurat noe som passer til smaken av sjokolade, ettet tunga mi å dømme. :rasp:

    Jeg tror dette produkte kommer til å floppe ganske kjapt. Jeg kommer heller ikke kjøpe denne igjen. Nå som SoHo har blitt relansert, dog, kunne kanskje Smash! med yoghurtovertrekk vært noe, type yoghurtnøtter. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.