Mormormuffins fra Toro

Jeg har fått ei bakepakke i posten, i dobbelt forstand. Tusen takk! 🙂
Mottok nemlig ei pakke som inneholdt den nye Mormor og de åtte ungene Bakepakke fra Toro. Dette er altså et spinn off-produkt fra filmen som går på kino i disse dager. Vi har sett filmen, og selvfølgelig var det da ekstra moro å prøve muffinsene etterpå.

Mormor og de åtte ungene muffins-frem og bakside

Pakken inneholder det man trenger til 10 muffins med ostekrem: muffinsmiks, glasurmiks, former og figurer på pinne.

Innholdet i pakken

Muffinsmiksen skal blandes med vann og margarin/olje, slik som de fleste andre muffinsmikser, og det ble ei ganske tynn røre. Og dette her er sjokolademuffins folkens. En klar vinner hos de små. Som alle andre Toropakker, er dette fort gjort. Enkelt og greit.

Muffinsrøre
Røren fordeles jevnt i formene, og stekes i 10-12 minutter. Akkurat passe ventetid for muffinshungrige bakere.

Muffinsbakeren i arbeid

Så skulle glasuren lages. Posen med glasurmiks skal blandes med kremost og romtemperert margarin, og det blir til en ganske gul, glatt ostekrem. Sammenlignet med andre muffinspakker er dette et litt mer tidkrevende element, men ikke så mye pes at det skremte oss fra å evt. bake slike flere ganger. Vi var ganske ivrige der vi holdt på. Man må bare huske på å kjøpe inn kremost naturell på forhånd, dette er nemlig ikke noe jeg vanligvis har i huset. Vet ikke om dette gjelder flere?

Når muffinsene er avkjølt, kan kremen fordeles og en figur stikkes nedi til pynt.

Mormor og de åtte ungene-figurer

Og hvordan ble de? Muffinsene i seg selv var gode. De smakte egentlig som ganske ordinære sjokolademuffins; mjuke, saftige og passe luftige. Det er nesten alltid godt med noe som er nybakt. Disse hadde bra med smak, altså ikke så smakløse og tamme som utvalgte andre ferdigprodusenters muffins. Men glasurmiksen var dessverre ingen høydare her. Selv om vi tok svært sparsommelige mengder på. Den smakte for mye smør, så vi endte opp med å spise opp muffinsene uten glasur og pynt. Heldigvis pyntet vi ikke alle med en gang.

muffins

Så der har vi konklusjonen folkens. Selv om sjokolademuffinsene var gode, kommer vi ikke til å lage disse igjen. Årsaken er at vi ikke trenger ei pakke glasurmiks som mest sannsynlig havner i søpla. Kjøper heller andre muffinsmikser eller baker fra bunnen. Men veldig moro å ha smakt, særlig etter at vi hadde sett filmen. Og alle muffinsene (både med og uten pynt) ble spist opp! 😛

Hva med dere? Noen andre som har smakt? Som kanskje er mer glad i ostekrem enn oss?

Gjenkjøp: Nei

Consuming

2 thoughts on “Mormormuffins fra Toro”

  1. Syns det var sjarmerende med figurene som fulgte med! 😉 Har ikke kjøpt denne muffinspakka, nei, og tror nok heller ikke jeg kommer til å gjøre det. De få gangene jeg har kjøpt glasurmiks, har jeg ikke vært spesielt fornøyd… Det er så mye bedre å lage sin egen og ikke tar det spesielt mye lengre tid heller. Siste glasurmiksen jeg kjøpte var Manuelas hvite sjokoladefrosting, og den var virkelig IKKE god. Ingen her hjemme som likte den…

    Helga går så fort! Håper du har hatt fine fridager! God ny uke til deg! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.