Go’morgen gresk Skogsbæryoghurt fra Tine

I utgangspunktet preferer jeg tradisjonell norsk yoghurt fremfor gresk type. Mest for smakens skyld egentlig, (jeg innrømmer at jeg liker smaken tilsatt sukker gir,) men i sunnhetens tegn velger jeg ofte gresk type allikevel. De nye begrene med Go’morgen gresk yoghurt fra Tine, var derfor en velkommen nyhet bak butikkens klare kjøledører.

De tre nylanserte greske typene er altså skogsbær, honning og fersken. Jeg snek meg til å ta et bilde av varianten med fersken og kjøpte med meg et beger med skogsbær hjem. Honningsmaken kan jeg styre meg for, så den blir mest sannsynlig ikke smakt her i huset. Men for all del, hvis noen andre har smakt, legg veldig gjerne igjen en kommentar under her.

Snikbildet fra Ica på Skøyen (som har et fantastisk utvalg!):

gresk yoghurt

Og her er den jeg kjøpte med meg.

go morgen gresk type

go morgen gresk

Skogsbæryoghurt er en av mine favorittsmaker, så sånn sett safet jeg da jeg valgte denne. Det kunne ikke bli feil. Den inneholder nøttekrønsj i siderommet, og selv om jeg foretrekker müsli passet blandingen veldig bra i yoghurten. Ikke store forskjellen egentlig. Synes skogsbærsmaken passer veldig fint til den litt fyldige konsistensen også, noe av det som kjennetegner gresk yoghurt.

IMG_1935

nøttekrønsj

Ikke noe si på denne og jeg var fornøyd etter frokost. God smak og passelig mengde.

skogsbæryoghurt gresk type
Jeg sier ja takk til mindre sukker og mer protein og kan lett venne meg til denne greske varianten med skogsbær.
GO morgen jordbærEr sikker på gjenkjøp. -Selv om nok den ordinære go’morgen med jordbær fortsatt er min favoritt. Hvor ble det forresten av den artige lille pingvinen de hadde bilde av på lokket en stund? Dro den tilbake til Sydpolen? Eller dro den i et badekar  til varmere strøk slik som Pablo? 🙂
Håper Tine også etter hvert lanserer gresk yoghurt med jordbærsmak jeg. Det hadde vært perfekt.

Noen av dere som har smakt noen av disse yoghurtene enda? Eller planlegger å gjøre det?

Gjenkjøp: Ja

Consuming

 

8 thoughts on “Go’morgen gresk Skogsbæryoghurt fra Tine”

  1. For en herlig nyhet!! Jeg elsker både gresk og tyrkisk yoghurt, og smakene høres deilige ut – til og med honning 😉 Er kjempeglad for at det er en type med ferskensmak, min favoritt har nemlig alltid vært den orange typen. Var ikke den med fersken mon tro? Eller var det kanskje aprikos? Jeg gleder meg i allefall INNMARI til å smake dem alle tre :):)

      1. Den oransje som fantes før var aprikos 🙂 Jeg likte den også godt men salget var lavt så den måtte vike for nye varianter. Forøvrig er jeg operatør på avdelingen som produserer alle varianter Go’Morgen og har jobbet der i mange år, så bare spør hvis noen lurer på noe 🙂

  2. Du må prøve de nye yoghurtene fra Q-meieriet som er omtalt på side2.no idag! Smakte de i helga og jeg synes de var kjempegod 😀 så langt unna sunt som det går an og få det, men verdt å prøve likevel 😉

  3. Ah, jeg eeelsker gresk yoghurt og ble så glad når jeg så at de endelig hadde lagd en slik yoghurt (hadde faktisk tenkt ideén selv!), bare synd jeg ikke tåler nøtter..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.