Dipmix paprika fra Maarud

Dipp er digg! (Regner med at du oppfattet alliterasjonen, Gro? 😉 ) Både til grønnsaker, som dressing, tilbehør til grillmat og selvfølgelig til salt snacks.
Riktignok har jeg spist urolig lite dipp de siste 2 årene, det har faktisk heller gått i denne salsaen, men det går meg allikevel ikke hus forbi når en ny pose Dipmix fra Maarud lyser mot meg i sin grønne prakt fra hyllen på Ica.

Dipmix paprika Maarud

Som dere ser har denne dipmixen smak av paprika. En god grønnsak. Savnet etter favorittdippen over alle dipper, Onion fra Maarud er fortsatt tilstede (og det skal litt til å matche den), men det er uansett moro å teste en ny smak.  Jeg pisket derfor gladelig sammen en dipp selv om det ikke var lørdag.

Åpen dipmix med paprika

Fargen var selvfølgelig tydelig orange, og det luktet paprikakrydder. Hva ellers?

dippulver i skål

 

halvferdig dipp

ferdig paprikadipp

Jeg smakte med salt riflet potetgull (riktignok fra Kims, hadde ikke noe Maarud i hus akkurat ved smakstidspunktet, men produsentene lot seg fint kombinere gitt. -Og folkens, Skjærgårdschipsen fra Kims som har vært til salgs i sommer er vanvittig god!).
Uansett produsent synes jeg det er viktig å ha en mest mulig nøytral smak på selve chipsen når jeg skal teste dipp. Vil ikke ha noen forstyrrende smakselementer som påvirker inntrykket.

Dipp på gulrot og chips

Etter første smak tenkte jeg …selvfølgelig! For denne dippen smaker akkurat slik man kan forvente at en paprikadipp skal smake. Smaken er mild og snill, men også tydelig og litt fyldig. Den minner nok en del om tortilladippen, men uten det litt sterke innslaget. Den var delikat og kremet i konsistensen og ga et veldig positivt inntrykk. Ordentlig god var den. Opp i mot en optimal dipp etter min smak. Mmmmmm, jeg garanterer gjenkjøp!

Noen som fikk lyst til å teste? 😛

Gjenkjøp: Ja

Consuming

16 thoughts on “Dipmix paprika fra Maarud”

  1. Reis til Sverige du, der har dem onion dipmix fra estrella som er det samme som Maarud her i Norge.

    Hvorfor ikke starte en facebook gruppe Vi som ønsker Maarud onion dipp tilbake i butikkene

    1. Oniondippen til Estrella i Sverige har dessverre ikke tilsvarende smak som den som ble solgt i Norge. I tillegg har den svenske varianten noen ekle “løk”-klumper i seg.

  2. Må prøves! Regner med både HaPå Sjoko, nye Smash!, Soho, nye platen fra Nidar med melkesjokolade og mokkabønnelag, og den nye smågodt-posen fra Nidar blir testet i nærmeste framtid?;) *Hint, hint til produsentene!* Selv kjøpte jeg HaPå sjoko i dag. Kan ikke si jeg husker smaken fra barndommen (smakte den sikkert da, uten at det ble noen favoritt). Er ikke hellig overbevist, men mye bedre enn den med ananas.:)

    1. Det meste av det du nevner er allerede kjøpt inn. Juhuuu! Husker godt HaPå-variantene, likte alltid best den vanlige. Blir noen innlegg denne helgen ja 🙂

  3. Gleder meg til å lese fremover! Så forresten at Kiwi butikken min nå solgte ut både Smash vafler, Stratos muffins og cakepops miks til halvpris.. De skal vel ut av sortimentet? Skjønner godt hvorfor (uten å ha forsøkt de selv)! Forhåpentligvis lager de plass til nye morsomme bakenyheter!!

    1. Sier du det? Egentlig rart hvis de skal ut allerede, men de har kanskje floppet?
      Ja takk til ny bakenyheter! 🙂

  4. Den må prøves 🙂
    Er du ikke på instagram lenger?? Finner deg ikke der mere 🙁
    Ha en fortsatt super helg.

    Hege/hegiz

      1. Finner deg ikke…fikk opp blokkevarsel på deg 😉 Vil du prøve å søke opp meg,Hegiz ?? Er så sjeldent innom blogger om dagen,da instagram er mye enklere 🙂
        Ha en toppers dag.

        1. Blokkvarsel på deg?? Hmm, skal søke deg opp igjen jeg. Mulig utlån av iPhone til små fingre kan ha hatt en utløsende årsak her… 😉

  5. Så bra 🙂 Må jo følge med på alle de herlige nyhetene du legger ut…redd for å gå glipp av noe vettu 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.