Feriemodus

Er litt til og fra i ferienSol og har heller ikke tilgang til nett hele tiden. Ja, tenk det er mulig – ikke alle har nett over alt. 🙂 Egentlig litt deilig.
Kommer derfor til å oppdatere mest på Instagram, og så blir det heller en og annen bloggpost innimellom.

Instagram

Ønske alle en solrik, avslappende og god sommer så lenge, og så kommer det flere innlegg om matnyheter mot slutten av sommeren igjen.

Forresten veldig moro at så mange engasjerte seg i Lakrisknasen som dessverre ikke lengre finnes i Nidar sitt smågodtsortiment. Takk til Nidar for oppdatering! Jeg har slått meg til ro med en tilsvarende bit fra Europris. Den smaker nesten identisk, så takk for tipset! 😛

Consuming

11 thoughts on “Feriemodus”

  1. Så etter lakrisknasbiten etter jeg hadde skrevet til deg at vi hadde den på vår lokale rimi og da var den jammen borte, så bra at Europris fører nesten den samme biten! 😉

    Ønsker deg og dine en riktig fin sommer! Håper på maaange solskinnsdager! 🙂

    1. Kanskje et restelager? Uansett litt i lengste laget å reise for å få tak i smågodt 🙂 Takk for info!

  2. Hei! Jeg har nettopp starta blogg, noe ala din blogg, og jeg har linket og skrevet om bloggen din. Håper du vil ta en titt, hvis det er noe du vil jeg skal endre i mitt utsagn, må du si fra! Jeg har også linket til siden til via selve bloggen, hvis du ser til høyre under beskrivelsen min 🙂 Si gjerne ifra hva du syns om siden min! Fortsatt i startfasen da, men et sted må man jo begynne 🙂 Mvh AlltidSulten

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.