Minis fra Karen Volf

Da jeg lete etter knekkebrød på Meny før helgen, kom jeg over disse miniatyrkjeksene fra Karen Volf. Mmm, kjeks frister jo mye mer enn Wasa Husman, eller hur?
De hadde 3 varianter, jeg kjøpte med to av dem. (Jeg kjøpte med knekkebrød også altså)

kjeks i hylla på meny

Grazia soft cake eller Jaffa cakes som jeg kaller dem fra gammelt av, er en av mine absolutt favorittkjeks gjennom tidene. Og det ser ut som om en av jentene virkelig har arvet min smak akkurat der. Disse smaker akkurat som de ordinære, store kjeksene, så smaken trenger trolig ingen nærmer beskrivelse. Størrelsen er som en stor 20-kroning og de passer perfekt som små munnfuller. Dekorative å ha i en skål også.

IMG_1782

IMG_1783

Den andre varianten jeg kjøpte med, Choholate chip cookies, er som den klassiske kjeksvarianten med sjokoladebiter. Også her formoder jeg at smaksbeskrivelse er overflødig, og også disse var akkurat passe i størrelsen til små munnfuller. Og til små mager. Allikevel finnes det bedre varianter av cookies, disse hadde en litt snodig bismak på sjokoladen. Minstemor var ikke helt fornøyd faktisk. Og egentlig ikke jeg heller.

IMG_1785

IMG_1786

Ser for meg at jeg kjøper i hvertfall Jaffa Cakes-varianten igjen. Både til å ha hjemme og til å ha i ei skål på jobben. Noen ganger mot slutten av uken er det digg å ha et eller annet å gnaske på når  man sitter foran skjermen. Sånn litt utpå dagen, en stund etter lunsj. Flere som har det sånn? 😛

IMG_1788

Noen som har sett disse posene med småkjeks? Og som evt har smakt den siste varianten og kan berette hvordan den smakte? Bør jeg kjøpe inn den også?
Husker dere forresten dette innlegget? Et av mine aller første her på bloggen. Synd produktet ble borte, den mørke varianten som er igjen er ikke like god.

Gjenkjøp: Ja og Nei

Consuming

10 thoughts on “Minis fra Karen Volf”

  1. Smakt de med appelsin, og det blir gjenkjøp 🙂
    Som du skriver så er det en flott størrelse på de. Ikke for mye i en bit, og det går jo fint ann å ta flere 😉

    1. He-he, ja det stemmer det. Da spiste jeg en del av dem. Herregud, nå er det mange år siden vi jobbet der. På gul kube! 🙂 Det var gode tider.

  2. Husker jeg elsket disse da jeg var yngre og da jeg så de i mini versjon her om dagen så måtte jeg kjøpe dem. Kjøpte faktisk begge de samme som deg, de andre så litt anonyme ut… men Jaffa cakene slo ann her altså!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.