Dagligvarebloggen

Melkesjokolade med Munch

Tenkte jeg bare ville vise dere disse flotte melkesjokoladene fra Freia, som jeg fant på Kiwi på torsdag. Har selvfølgelig postet bilde på Instagram, men siden jeg vet at en del av dere ikke følger meg der måtte jeg denne gangen lage en mini-bloggpost. Synes de var så fine!

Munchsjokolade

Munchsjokolade 2

Dette er altså helt vanlige Melkesjokolader på 150 g, med ulike Munch-motiver trykket på emballasjen. For en flott måte å hedre kunstneren på i anledning 150 årsdagen for Edvard Munchs fødsel. Virkelig et lite stykke Norge.
Consuming

6 Responses to Melkesjokolade med Munch

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.