Grillmix og dipp fra Maarud

Disse to nyhetene fra Maarud kjøpte jeg inn for 5-6 uker siden på Rema 1000, men av en eller annen grunn har jeg ikke kommet så langt at jeg har fått åpnet dem før nå nylig.

Fra Rema 1000
Synes det er kjempeartig når utvalgte kjeder klarer å inngå avtaler med produsenter om egne, spesialiserte produkter. Husker dere den fantastisk gode grillchipsen Rema solgte sommeren 2010? (Innlegg her). Den smakte identisk med denne posen fra Estrella, som jeg alltid kjøper med meg når jeg er på harrytur. Synd den ikke selges lengre. Grillchipsen Maarud har i Norge nå er ikke like fantastisk. Men tilbake til årets Grillmix. -Også den bare i salg på Rema 1000 i sommer.

IMG_1748

Egentlig vil en lang beskrivelse være overflødig. Dette er nemlig Sprømix, som vi alle kjenner fra variantene med salt- og paprikasmak, men her med salt og pepper. Og jada, den var god. 🙂 Det eneste jeg stusset litt over var det visuelle. Den så faktisk bittelitt udelikat ut med pepper på. Den virket litt grå i fargen. Snodig. Pleier aldri tenke over dette med annet snacks drysset med pepper. Men smaken – upåklagelig! What you see is what you get egentlig.

IMG_1753

IMG_1754

Dippen er beskrevet som spicy & smokey. Og ja, dette var treffende adjektiver. Virkelig Smokey barbeque-smak på denne her.

Grill dipmix

Jeg tenkte umiddelbart på grillmarinade og det sitter igjen noe sterkt og lurer bak i ganen når man har svelget unna.  Og så luktet det ganske sterkt fra skåla. Lenge. For meg ble det faktisk too much barbeque. -Og av en eler annen grunn tenkte jeg på pølsesausen med tomatinnslag fra skolekjøkkenet i mine unge dager…   Når jeg prøvde sammen med classic salt Maarud chips (som vi tilfeldigvis også hadde samme dag fordi det var mange barn her til grillmåltidet- og de liker ikke de mer krydrede variantene) kom den sterke smaken utrolig godt fram.

IMG_1749

IMG_1751

Sammen med Grillmixen smakte den faktisk noe bedre. Det røkte og sterke ble faktisk litt hvisket ut av pepperet, men det ble uansett langt fra full score hos meg. Spiser faktisk ganske sjelden dipp for tiden, men må si at jeg virkelig savner Oniondippen Maarud hadde før.  (Og nei, den svenske til Estrella smaker ikke det samme!) Den var perfekt til både paprikapotetgull, til grønsaker, til Piccoli og som dressing!

Blir ikke gjenkjøp av noen av disse Grillmixproduktene for min del tror jeg. Maarud har kommet med så utrolig mange andre flotte lanseringer ved dette vinduet som jeg heller prioriterer. Hva med dere medgrillere? Smakt? 😛

Gjenkjøp: Nei

Consuming

5 thoughts on “Grillmix og dipp fra Maarud”

  1. Så den er å oppdrive altså? Har sett etter i ukesvis og i mangen Rema butikker og kun funnet dip mixen. Savner salt & pepper skruer, så vil gjerne ha tak i den Sprø Mixen.

  2. Som sagt så fant jeg desse aldri i noen butikk. Endte opp med å sende en mail til Maarud med en etterlysning og fikk da til svar att dette var en meget «limited edition» og det hørtes ut som att dem allerede var ferdig med å sende dem ut. Men Maarud var så hyggelige att dem sendte oss ett par poser. Og for meg er det en gåte hvorfor dette ikke kan bli ett fast produkt. For denne var god! Savner Salt & Pepper skruene og dette var en fullgod erstatning. Om det hadde blitt gjenkjøp av oss? JA! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.