Fun Light Family Size

Har dere sett de nye, store flaskene med Fun Light som har kommet? Stabburet lanserte i mai 2 saftsmaker i Family Size-flasker, og jeg har smakt på begge. Fint med en god tørsteslukker når det endelig er små gløtt av sol. Og jada, jeg vet at man helst skal drikke vann, men det er jammen godt med litt saft innimellom også. 😉

rød og gul saft

Den gule er Appelsin med et hint av pasjonsfrukt. I teorien en optimal kombinasjon etter min mening, så jeg var positivt innstilt før testing.

Fun light appelsin pasjonsfrukt
Sjekk den stappfulle flaska! 🙂

Konsistensen var litt overraskende, og jeg fikk assosiasjoner til en slags mixtur. Som en mystisk medisin fra hine hårde dager.  Neida, ikke så ille, men den er  en anelse mer tyktflytende enn en gjennomsnittlig, utblandingsklar saft. Allikevel renner den lett og fint, og gir et glatt inntrykk. Når den er ferdigblandet føles og ser den ut akkurat som vanlig saft, men den er tett, ikke gjennomsiktig.

fun light gul family size

Den var god! Mye bedre enn jeg hadde forventet. Innefor saftsegmentet er gul Gøy husets favoritt for øyeblikket, men denne kan meget lett ta opp kampen. Leskende og sommerlig. Ikke besk, emmen eller tam, og uten bismak slik lightprodukter ofte kan ha. Tommel opp, og jeg tenker at den også har perfekt smak til å lage hjemmelaget saftis av i sommer.

bringebær og blåbær

Den røde har smakskombinasjonen Bringebær & Blåbær. Den er gjennomsiktig og klar, og har en ordinær tynn saftkonsistens.
Også denne var bedre enn forventet. Bringebærsaft alene smaker ofte både for svakt og for søtt for meg, men det noe udefinerbare hintet av blåbær i denne gjorde den faktisk frisker eog tydeligere i smaken. Allikevel er nok dette en saft som forsvinner mer i mengden for meg, så jeg tro ikke det blir noe gjenkjøp når den påbegynte flasken er tom.
Men uansett veldig gøy å ha smakt, og vi komme garantert til å drikke opp flasken i løpet av sommeren.

fun light rød

Noen av dere som har testet ut disse enda? Eller som skal gjøre det?
Tusen takk til den hyggelige damen hos Stabburet som sendte meg flaskene. 😀

Gjenkjøp: Ja og Nei

Consuming

Husk å følge meg på Instagram folkens; @consumings
Legger ut bilder der av litt annet enn det jeg blogger om. Blir ikke oppdatering hver dag nå i sommermånedene, så da er Instagram et fint alternatviv. 😛

Og på Bloglovin’ får dere updates når jeg poster nye innlegg.

 bloglovin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.