Angry Birds fruit pastilles fra Fazer

Jeg trodde Angry Birds begynte å bli passé. Ble derfor en smule forundret da jeg oppdaget disse pastillene fra FazerNarvesen for en drøy måned siden. Har det ikke kommet noe nyere og hippere å lage spin off -produkter av? Vel, det gjelder sannsynligvis å melke suksessen til siste dråpe. Og siden de nå var nylanserte, følte jeg meg en smule forpliktet til å kjøpe en eske. Allikevel har de bare blitt liggende i nammiskapet. Helt til denne helgen. (Ja, hjemme hos oss er det faktisk fullt mulig ha snop liggende i skapet i flere måneder uten at det blir spist.) 😛

Fazer

Esken inneholder altså små fargeglade gelepastiller med fruktsmak. Det er fire varianter; jordbær, pære, appelsin og bringebær. Eskene kommer også med ulike design, slik at de mest ihugga Angry birds-tilhengerne kan begynne å samle. Kjenner at jeg ikke er en av dem gitt.

Angry birds pastiller

Synes ikke de var spesielt gode. De var kunstige og smakte nesten parfyme. Mjuk og god konsistens all right, men de var langt i fra unike. Forsvinner lett i mengden. Og nei, det hjelper ikke at hver pastill er utformet som et lite grisehode eller fuglehode. De var heller ingen suksess hos de små her i huset, og jeg fikk klar beskjed om at disse behøvde vi ikke kjøpe flere av. Greit nok.

Fruktpastiller

Gjetter at de ikke varer så lenge i kioskhyllene. Og faktisk gleder jeg meg til det kommer et nytt og forhpentligvis mer spennende produkt og gjør krav på ettertraktede hyllecentimeter. -Slik at jeg får litt begeistring å dele her på bloggen.
Hva synes dere da? Deler dere slakten min?

Gjenkjøp: Nei

Consuming

2 thoughts on “Angry Birds fruit pastilles fra Fazer”

  1. Åi, jeg kan ikke ha godteri i skapet i det hele tatt jeg… Det spises til det er tomt gitt… Så jeg kaster resten av potetgullposen og sånn på lørdager jeg.

    De der så bare kjipe ut. Skal ikke prøves en gang.

  2. Jeg har ikke smakt disse små, men en litt større variant av de samme. Aner ikke om de smaker likt, men hele familien her elsker de store.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.