Smiley Salty fra Tucker

Dere har sikkert sett de tidligere innleggene mine om Smiley World-produktene fra Tucker (her og her ). Og nå har jeg vært så heldig å få tilsendt varianten Smiley Salty, salmiak licorice mix.

salte smilefjes

Dette er som dere ser små runde smileys med smak av salt lakris. Jeg liker ikke vanlig søt lakris (f.eks som Panda o lign), den må være salt eller mer som en gele. Balansen mellom det som er godt og ikke er dermed hårfin for meg, så jeg var veldig spent på om disse falt i smak eller ikke. Puh, kan trygt si at de var gode. 🙂  Som jeg har bemerket tidligere er det noe med konsistensen på produktene fra Tucker som tiltaler meg. Disse var akkurat passe seige og mjuke. Salmiakksmaken var definitivt tilstede, og det syrlige laget utenpå var passe sterkt. Man kjenner det godt, men det var ikke slik at man måtte skjære grimaser. Jeg ble sittende å gomle i meg hele posen ganske kjapt faktisk, og det hadde jeg egentlig ikke trudd på forhånd.

Smiley salty

He-he, det som var litt artig var at etter en stund, da de fleste var oppspist hadde jeg skikkelig salmiakklukt og smak oppe i ganen og liksom litt framme inne i nesa. Ganske komisk. Det er ikke så mange produkter som fremkaller denne gode gamle salmiakkfornemmelsen på samme måte nå lengre. Prøv selv og se!

Liker at fjesene har forskjellig uttrykk. Tommel opp til Tucker som tør utfordre de store leverandørene og satser frisk på sine smilende produkter.

Har dere smakt disse enda? 😛

Gjenkjøp: Jaaa

Consuming

PS. Husk å følge meg på Bloglovin folkens, -bare klikk på ikonet til høyre i margen her. 😀

6 thoughts on “Smiley Salty fra Tucker”

    1. Har sett dem både hos Narvesen, en del bensinstasjoner, på Meny og Ultra, og på kinoen faktisk 🙂 De distributeres av Lime Nordic i Norge, så du kan jo evt. henvende deg til dem hvis du ikke finner dem i nærheten av der du bor.

    1. Godt spørsmål, men nei ikke enda. (Har faktisk tidligere i dag skrevet klart innlegg om den andre nye varianten med bacon fra Maarud, og etterlyser Superchipsen i slutten av det innlegget, -så veldig artig at du spør om det nå – poster i løpet av uken) Har du smakt? Og er den god? Hilsen Ingvild 🙂

  1. Ja raska med meg en pose fra butikken i går, sitter nå og spiser faktisk, litt blandede følelser om hvordan den er, jeg savner tydeligere baconsmak, føler den klassiske superchips – smaken blir for dominerende, men det kan jo være opp til hver enkelt, håper du prøvesmaker så jeg får høre hva du synes. Morsomt med navnesøster 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.