Potetsalat Crème Fraîche Fransk fra Delikat

Her for litt siden fikk jeg tilsendt noen bokser av sommerens potetsalater fra Delikat – deilig.
Den ene var denne: Potetsalat Crème Fraîche Fransk

Delikat potetsalat

Det luktet Provencekrydder med en gang jeg dro av beskyttelsesfolien i plast. Den har en nydelig, og jeg er fristet til å si utsøkt smak av Provancekrydder, noe som på en måte gjør at den skiller seg litt fra den gemene hop av andre potetsalater. Den er så lett og uskyldig på en måte. Crème Fraîchen gjør selvfølgelig sitt til at den ikke virker så tung også, veldig fint å bruke det som base. Konsistensen på potetbitene er fast, krisp og flott. Det knaser fint i både purre og eple i tillegg, og det var ikke noe vassent å spore. (Ser forresten at jeg har beskrevet på veldig tilsvarende måte for denne potetsalaten, he-he. Ikke rart egentlig, produktene er jo i familie med hverandre.)

IMG_1738

Synes alltid det er en smule svårt når jeg får tilsendt produkter som jeg liker så godt som denne. Er muligens lett for dere å tro at de positive utsagnene kommer nettopp fordi det er et produkt jeg har fått, og ikke kjøpt selv. Samtidig har jeg som dere vet også slaktet en del produkter jeg har fått tilsendt tidligere, så jeg håper jeg beholder troverdigheten. Og denne var god! -Og jeg er i utgangspunktet ikke en potetsalatperson. Mye annet jeg har pleid å foretrekke som tilbehør. Nå skal det sies at jeg i utgangspunktet er svar for Provencesmak og jeg har alltid et glass med Provence-krydder i hylla. Så egentlig var dette en ganske safte potetsalat for meg. Den passet veldig fint sammen med mager, grillet kalkunfilet. 😉 Perfekt hvis man vil ha mye smak, men ikke liker det så sterkt. Skal jeg sette fingeren på noe, må det være mengden provencekrydder på toppen. De kunne gjerne vært litt rausere med drysset.

Glemte beklageligvis å ta bildet under måltidet, skal prøve å komme med en snarlig update på det. Har ikke spist opp alt enda. Og her reklamen jeg nylig passerte:

Reklame

Takk for forsendelsen Delikat – smart trekk, her blir det gjenkjøp. 😉
Hva med dere folkens? Frister denne?

Gjenkjøp: Ja, mange

Consuming

4 thoughts on “Potetsalat Crème Fraîche Fransk fra Delikat”

  1. Sjelden jeg kjøper denslags, men den så bra ut. Dessverre hadde de den ikke på den lokale Rema, som har «2 for 50»-tilbud på potetsalater fra Delikat for tiden. Endte opp med Craigs grillpotetsalat i stedet, og den var veldig bra – friskere enn normalt, med mye agurk. Anbefales ! 🙂

  2. Tester Delikat nå. Ok, men for meg virker det som at det er en litt lettere salat enn standard med tørket krydder på. Craigs grillpotetsalat er mye bedre! (Mener jeg, da…)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.