Stratos Spragleknas fra Nidar

Hvis det er et produkt som kan konkurrere med Smash! i antall nye lanseringer, må det være Stratos. Utrolig hvordan produktutviklerne jobber rundt Stratos-stammen.
Og se på denne – helt ny Stratos med Spragleknas fra Nidar. Allerede i salg hos Deli de Luca, og sikket i andre butikker også fra 1. mai.

Ny Stratos spragleknas

Den var selvfølgelig god, ingen tvil om det. Fersk, lys sjokolade kan aldri bli helt feil. Den knaste litt i munnen, ganske naturlig og derav navnet antagelig.
Allikevel skjønner jeg ikke helt poenget med å lage Stratos med noe tilsatt. Disse små fargeknasene forstyrret egentlig den karakteristiske konsistensen og tok fokus vekk fra boblene. -De som faktisk gjør Stratosen til det den er!

ny stratos

Søsteren min var enig, hun ble heller ikke videre begeistret. Hun mente spraglene drepte den fløyelsmyke smaken og boblefølelsen, og spiste ikke opp hele sin sjokolade en gang.

Jeg lurer på hvorfor ikke Nidar har lansert en «vanlig» sjokoladevariant med spragleknas i steden sfor Stratos. Kanskje det er safe å bruke det allerede veldig godt innarbeidede merkenavnet i steden for å finne på noe helt nytt? Anyone?

stratos spragleknas

For min del passer Spragleknas bedre som små enheter i smågodthylla til Nidar (som forvrig er veldig bra!), enn som sjokoladebar. Allikevel kan det godt hende dette blir en vinner hos mange litt større barn. Er det noen av dere som har snakt enda?
(I tilfelle noen lurer så er mitt eksemplar kjøpt tidligere i uken på Deli de Luca på Majorstua.)

Gjenkjøp: Nei

Consuming

Oppdatering 28.04.2013:
Selvfølgelig finnes den i stor plate også. Hvilken av dem forsvinner først tro?

stor spragleknas

15 thoughts on “Stratos Spragleknas fra Nidar”

 1. Nidar (og sikkert noen andre sjokoladeprodusenter for alt jeg vet) har blitt saksøkt av Hval sjokolade for å «stjele» deres smågodtbit med minismarties eller hva enn det er. Hval vant og har sikkert derfor «retten» til vanlig sjokolade med sånne smarties. Jeg vet ikke om det stemmer, men det med rettssaken er ihvertfall sant.

  1. Ahaa, det visste jeg ikke. Da var jo dette en sleip måte å omgås dommen på… Vi får se hvor lengden varer da.

 2. Hm, ja Nidar prøver kanskje å spille på det ene merket de har som selger godt… Bergene Melk er i hvert fall på vei ut av markedet! (Ifølge min foreleser). Nesten litt synd, for den er jo ganske god. Men selv kjøper jeg den sjelden, så det har vel s

 3. Artig navn. Denne er ikke noe for meg, blir for barnslig.

  Skulle ønske det fantes mer sjokolade rettet mot voksne, som for eksempel Lindt sine plater. Jeg går amok i Lindt-hylla hver gang jeg er i sverige.. Freia Premium blir for kjedelig for meg, ikke er det spesielt høy kvalitet på sjokoladen og smakskombinasjonene er trauste.

 4. Tull & tøys fra Nidar! Hater disse tullete «spraglegreiene» så mye at jeg ikke kjøper poser som inneholder dette. Mulig det er morsomt for barn, men verken smak, konstistens eller utseede appellerer her….

  Når det gjelder Bergene Melk kan jeg ikke fatte at den skal være på vei ut – den er jo godt etablert og finnes i en rekke utgaver. Sist jeg så statsistikk/nyheter om den lå den på topp 10.

  1. Sendte faktisk mail til Nidar og spurte ang Bergene Melk og de forsikret meg om at de ikke hadde planer om å ta den ut av produksjon! Ble bekymret, for det er favoritten min 😉

 5. Stemmer det at dette er Stratos med «mini-smarties»? Jeg ser hva Elisabeth skriver, men «knas» er da ikke noe man forbinder med Smarties eller Nonstop? Jeg tenkte noe mer kjeksaktig.

  Blir nok ikke kjøp for meg 🙂

 6. Smaker på den nå i skrivende stund. Vi var på Statoil i dag og kjøpte softis,og da sto denne og lyste mot oss,hihi, Smaken var helt ok…men blir ingen favoritt.
  Har en favoritt,og det er Smash i pose 🙂

 7. Denne er jo bare kjempe god 🙂 Merker jeg er litt kjærringa mot strømmen her nå, men denne likte jeg 🙂 Har kun prøvd storplaten, men det blir garantert gjenkjøp for min del 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.