Sommermat i ny boks

Bare kjapt innom for å konstatere at jepp, nå begynner så smått sommermaten å komme i butikkene. Så i forbifarten at Grillpotetsalaten med hvitløk fra Delikat er på plass og at den har fått ny boks i år. Se her:

potetsalat på rema

Huff, synes fremdeles det er kleint å snikfotografere i matbutikker, men hva gjør man ikke for bloggen. Denne gangen var det selvfølgelig ei gammal dame som brukte en evighet foran akkurat denne hylla, men etter å ha sirklet rundt og rundt ei stund, fikk jeg endelig tatt bidet mitt.

Her har jeg så lånt et bilde av den gamle boksen fra hjemmesiden til Delikat (håper det er okay).

gammel grillpotetsalat

Hvilken boks liker dere best folkens?

Kjøpte ikke med potetsalat denne gangen, men gjør det helt sikkert i løpet av de kommende månedene. 😛
Ser at den nye boksen er maken til Potetsalat Crème Fraîche med Purre, også fra Delikat som jeg skrev om i vinter (innlegg her). Noen som har sett andre sommervarer i butikkene enda? Bortsett fra alt grillkjøttet da? Gleder meg fortsatt til å se hva som kommer 1. mai… 😀

Consuming

3 thoughts on “Sommermat i ny boks”

    1. Wow takk for tips!! 🙂
      Merker at jeg ikke jobber i Oslo sentrum lenger – mye dårligere tilgang på nyheter. Spørs om jeg må kjøre meg en tur dit!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.