Shredded Wheat fra Nestlé

Innimellom syes jeg det er godt med en bolle med cereal. Har derfor smakt på Shredded Wheat fra Nestlé. (Hvorfor har vi ikke noe godt norsk ord for cereal? Synes ikke frokostblanding er dekkende nok).

IMG_1152

Dette er altså en frokostblanding (javel, får kalle det det da), bestående av fiberrike fullkornsputer med en kjærne av røde bær. Jordbær, bringebær og tranebær for å være eksakt. Selv sier Nestlé at de er herlige med melk og gode som snacks.

Åpen boks

Jeg synes nå de var litt stusselige jeg. De ser for det første nitriste ut, og ble veldig fort slappe og dvaske når man hadde helt over melken. De trakk til seg væsken ganske så fort, og schwupp så var det hele en litt vassen graut i bollen min. Følte litt at jeg spiste jordbæryogurt med müsli, men noe med konsistensen ble feil. Det smakte også litt som grov cornflakes med syltetøy, men siden jeg foretrekker litt sukker på cornflakesen min framfor syltetøy ble dette dessverre litt mismatch for meg. Synes heller ikke de var noe særlig som snacks. De ble for tørre og stusselige.

stusselig

Niks, holder meg til favoritten min Fitness, også fra Nestlé framover tror jeg. Den synes jeg er veldig god!
Noen andre som har testet denne?

Gjenkjøp: Nei

Consuming

14 thoughts on “Shredded Wheat fra Nestlé”

  1. Jeg har testen denne og det blir ikke gjenkjøp hos oss. Hverken barna eller jeg synes noe om den, mens mannen som er alt etende synes den var grei.

  2. Dette så kjempekjipt ut! Blir det en form for havrefras dette?

    Jeg lurer på hvorfor du ikke mener frokostblanding er et dekkende ord? Sånn jeg ser det dekker det både kornflakes, puffet ris, musli osv. Jeg som er språkvitenskapsstudent synes det er interessant å høre hva som ligger bak uttalelsen din 🙂

    1. Oi, så spennende studie! (Mener det!) Jeg synes ikke det norske ordet er dekkende fordi det inneholder ordet frokost. Dette indikerer hvilket måltid man skal spise disse produktene til. Personlig er jeg vel så glad i en bolle med f.eks corn flakes til kvelds eller etter trening som til frokost. Mener det norske ordet burde være mer måltidsnøytralt og generelt, slik som det engelske. Hva tenker du om det? 🙂

  3. Hei! Mannen min synes disse så ut som hundefor. Yngste jenta her i huset synes den ikke var god, men eldste jenta like den. Jeg kan ikke drikke/spise melk, så jeg sto over. Synes den så litt stusselig ut jeg også. Så det blir ikke kjøpt igjen her i huset.

  4. Jeg fikk en gratis prøvepakke. Syns ikke den var god “at all”… Som jeg beskrev den selv: For ru overflate, en mellomting mellom sprøtt og mykt som gjør at man får følelsen av at den er “slagna” (blitt gammel, sånn som kjeks i friluft blir). Kjøper heller en nøytral blanding og har på syltetøy/bær selv.:)

  5. Jeg fikk også en gratis pakke på disse, heldigvis. For disse var grusomme etter noen sekunder i melk, går det an å bli så dvasse. Synes de er ok å spise tørre, men det blir aldri kjøp av disse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.